ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»10 грешки на Телците в любовта

10 грешки на Телците в любовта

10 грешки на Телците в любовта

Телецът принадлежи към земните знаци и като такъв той се отличава със спокойствието и хладнокръвието си. Това е знак, здраво стъпил на земята и умее да внесе нужното спокойствие във връзката, допълнено с невероятна лоялност към партньора.

Този знак обожава да си е у дома, защото цени уюта и когато открие своя човек, създава истинска крепост на добрия живот от своя дом.

В любовта Телците са внимателни и не се влюбват лесно. Нужно им е време, за да се разкрият, но когато това вече е факт, умеят да се отнасят с половинката си като със специален човек. Истински грижовни и отдадени половинки са.

Като всеки знак и те са склонни да грешат в тази сложна обстановка на партньорство и поделяне на живот и отговорности с друг човек. Ето 10 грешки на Телците в любовта!

Проявяват често инат

Всеки знае, че инатът е най-големият недостатък на Телците. Той им служи по различен начин. Впрягат го, за да успеят в кариерата и това винаги им е от полза, но не успяват да го обуздаят в любовните отношения, а те страдат от това. Балансът между собствените желания и тези на партньора често им се губи. Те държат на своето и не зачитат гледната точка на другата страна.

Държат на удоволствията

Венера, която управлява зодията, ги тласка към търсене на удоволствия навсякъде и във всичко и често омръзват на другата страна с егоизма си.

Връзка с Телец

Бавно взимане на решения

Сигурността е много важна за представителите на тази зодия и затова те твърде много се бавят при взимането на решения и предприемането на действия в любовта. Затова много връзки на Телците се изплъзват.

Чувстват се несигурни

Чувството за несигурност при Телеца се проявява на едно по-високо ниво - той поставя акцент върху него и с това дава лоши сигнали на партньора си.

Не обичат да планират

Нежеланието да създават планове граничи с мързел при този знак, а зоната на комфорт е издигната в култ. Излизането от нея не ги устройва и често губят партньора си, уморен от чакане.

Избухливи са

Това е темпераментна зодия и представителите на Телеца не умеят да сдържат емоциите си. Те избухват лесно и нараняват другия, а това отблъсква дори търпеливите партньори.

Характер на Телец

Не се грижат за развитие на връзката си

Телецът цени комфорта си и не се грижи да развива връзката си с цената на нарушаването му. Те не проявяват романтика, забравят милите жестове и се съсредоточават в собствените си нужди, а от това всяка връзка страда.

Материалистично настроени са

Телецът е една от най-материалистичните зодии. Обичат подаръците, лукса, които им създават лъжливо усещане за сигурност.

Не обичат промените

Динамиката на една връзка плаши Телеца. Той не умее да бъде гъвкав и се бои от неизвестното, затова е нерешителен и се оставя на познатото.

Смятат партньора си за свое притежание

Чувството, че си нечие притежание е особено неприятно, а Телецът често го създава на партньора си с поведението си спрямо него. Най-често връзките им се провалят, защото партньорите се чувстват притиснати.

Вижте още какви са Телците в брака и любовната съвместимост на Телеца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати