ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какви грешки допуска зодия Лъв в любовта?

Какви грешки допуска зодия Лъв в любовта?

Какви грешки допуска зодия Лъв в любовта

Най-силният огнен знак е зодия Лъв. Царската зодия е страстна, драматична и харизматична. Любовта с този знак е предизвикателство и приключение. С него не се скучае, но наред с хубавите страни във връзката има и доста трудности, породени от грешките на Лъва на любовния фронт.

Нещата трябва да стават по неговия начин

Властна и настоятелна зодия като Лъва не търпи нещо да става не така, както го иска. Компромисите са делегирани на партньора, защото Лъвът не прави такива. Всеки план в съвместните отношения се прави от представителят на царската зодия, без да е съобразен с интересите на другата страна във връзката.

Не търпят критики

Когато някой се смята за лидер, той не търпи да го критикуват, защото винаги е прав. Ако партньорът се опита да посочи грешките на един Лъв, той веднага заема позиция за отбрана и не позволява дори градивна критика.

Кралете на драмата

Дали става въпрос за мъж или жена Лъв, няма значение. Те драматизират еднакво умело. Сърдят се, разиграват сцени на засегнато его и искат да убедят партньора, че само те са прави.

Нуждата от внимание

Егото на Лъва е особено силно и той иска да доминира във всеки един аспект. Ако не получат вниманието, което искат, те настояват упорито за него, стават раздразнителни и нетърпеливи.

Ревност и чувство за притежание

Като всеки цар, Лъвът иска да притежава околните, особено партньора си. Често се държат с другия като със собствена вещ. Свободата в партньорските отношения с тях е лукс.

Любовни грешки

Начинанията им поглъщат цялото им внимание

Като всяка страстна натура Лъвът гори в това, с което се занимава. Той забравя всички други, в това число и половинката си, която страда от липсата на внимание. Лъвът обича да изразява себе си по различни начини, без да се съобразява с околните.

Искат перфектна връзка

Мечтателната и романтична страна у Лъва го кара да търси връзка като във филмите. Това винаги завършва зле, тъй като разочарованието им намира най-различни начини за изява.

Искат винаги да са център на внимание

Колкото и влюбен да е един Лъв, той обича най-напред себе си, а после предмета на своята любов. Затова иска да бъде в центъра на събитията и под светлината на прожекторите, а човекът до него остава да се чуди дали всъщност става въпрос за връзка, или е само придатък към нечий статус. Така Лъвът греши в любовта.

Гордостта им е над всичко

Едва ли има по-горда зодия от Лъва. Чувството за вродено превъзходство им е присъщо и се проявява и във връзките. Смирението им е непознато и затова запазването на отношенията с любимия човек е изложено често на сериозен риск.

Прочетете още за съвместимостта при зодиите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати