ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Най-големите любовни грешки на зодия Близнаци

Най-големите любовни грешки на зодия Близнаци

грешки в любовта на зодия Близнаци

Близнаците са много интересен въздушен знак. Те са в максимална степен комуникативни и социални личности. Най-ценна им е комуникацията с близките и любими хора. Те не са скучни, непрекъснато измислят нови начини за разнообразяване на общуването и държат техния партньор да им осигурява подобни интересни преживявания. В противен случай може да се отегчат и да потърсят внимание и нови възможности другаде.

Връзката с човек от зодия Близнаци е вълнуваща, ако интересът му се фокусира и задържи върху отношенията с партньора. Често обаче тези любопитни личности допускат грешки, които развалят отношенията. Ето някои от най-големите любовни грешки на Близнаците:

Отегчението е често срещано чувство при тях

Планетата Меркурий е отговорна за управлението на този знак, а тя подкрепя пътешествениците и приключенците. Затова и хората от знака имат бърза и гъвкава мисъл. Тази много енергична и експресивна природа определя и краткотрайното внимание и лесното отегчение при тези хора. Когато те настъпят партньорът остава с усещането за студено и скрито агресивно отношение.

Редуват внимателно отношение и пренебрежение

Като двойствен знак Близнаците имат противоречиво поведение и сигналите, които изпращат, са объркващи. Това създава напрежение у партньора, който не е наясно накъде се развиват отношенията и къде бърка, за да получава различно отношение на моменти.

Не се притесняват да лъжат

Като изкусен лъжец, известен в зодиака, Близнакът лъже дори за незначителни неща, които не си струват усилието. Това обаче е сериозен проблем за другия човек във връзката. Трудно е да се разбере, че Близнакът го прави просто за спорта, без да влага лоша умисъл. Трудностите идват от липсата на откритост.

Конфликтите за разнообразие са техен патент

Този знак има непредсказуеми хрумвания. Близнаците могат да започнат конфликт само защото им е скучно, а скандалът се явява необходимото им разнообразие.

Искат да носят по много дини под една мишница

Близнаците е една от разпилените зодии. Хората от този знак започват твърде много неща едновременно, а това отнема от времето, което могат да прекарат с любимия човек. Конфликтите идват неизбежно.

любовни грешки Близнаци

Обичат за злословят и клюкарстват

В тази зодия се намират най-много клюкари, това е част от ежедневието им. Те обичат да коментират другите зад гърба им, дори половинките си, а това създава много често непреодолими противоречия във връзката.

Съсредоточават се в детайлите

Хората от знака винаги гледат само своята гледна точка. Едностранчивият поглед им пречи да разберат другата страна, а това никога не е в интерес на отношенията с любимия човек.

Не обръщат нужното внимание на партньора

Един Близнак никога не може да намери нужната мярка в отношенията. В началото той се залепя за своята половинка и задушава другия човек с вниманието си. По-късно губи интерес и отново се захваща с любимите си занимания, а другия човек във връзката остава на заден план.

Приемат любовта като задача по логика

За интелигентен знак като Близнаците, любовта представлява подобие на логическа задача. Такъв подход обаче никога не носи удовлетворение, защото в любовта има всичко друго, но не и логика. Грешните ходове са неизбежни.

Опитват се те да решават проблемите на партньора си

Близнаците обичат предизвикателствата, а всяка трудност е точно това. Затова те веднага се впускат да решават проблемите на своята половинка с добри намерения, но без да си дават сметка, че това често се оказва пречка в отношенията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest