ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Идеи за подарък за жена Телец

Идеи за подарък за жена Телец

Идеи за подарък за жена Телец

Сигурно знаете, че жените, които са родени през периода 20.04- 20.05 спадат към зодия Телец. Те са земни, обичат семейния уют и спокойствието. Макар да са големи ценители на гурме кухнята и на всичко, което е вкусно, ароматно и със стил поднесено, те държат много на външния си вид и рядко ще срещнете представителки на тази зодия, които да са с наднормено тегло или пък зле облечени.

Жените Телци могат да са много вироглави и дори инати, но заради безбройните им добри качества трябва много да ги цените и да изберете подходящ подарък за тях, независимо какъв е поводът.

Не забравяйте, че макар и да са практични, те са и доста претенциозни, поради което е добре да развържете джобовете си и да наблягате само на скъпи подаръци. Ето няколко идеи за подарък за жена Телец, които смятаме, че са особено подходящи за тези секси мацки.

1. Букет цветя или екзотично цвете в саксия

Когато става въпрос за букет цветя, не си мислете да го закупите от най-обикновеното квартално магазинче. Избирайте цветята много старателно, и то от луксозен бутик за цветя, защото Телците са големи ценители на красотата. А понеже и повечето от тях са грижовни градинари, те биха се зарадвали и на някое саксийно цвете, стига да е по-екзотично.

2. Бижута

Розов кварц за жена Телец

Отново напомняме, че става дума само за скъпи и дизайнерски бижута. Жените Телци биха се зарадвали много на всякакви арт бижута, които спадат в категорията хендмейд, особено ако са и уникати. Ако искате да подарите бижута с камъни, то не забравяйте, че камъните, подходящи за дамите Телци са смарагд, розов кварц и сапфир. Естествено и диамантите.

3. Шал

Всички жени телци са наясно, че шалът е не просто един практичен аксесоар, но може и много да допринесе за добрата визия. Марковите шалове са на почит при Телците.

4. Скъпа чанта или портфейл

Подарък за жена Телец

Както се досещате, става въпрос единствено за такива чанти и портфейли, които са от естествена кожа. В случай че жената Телец спада към защитниците на животните, то просто заложете на дизайнерските марки. Варианти от еко кожа има много.

5. Предмет на изкуството

Тъй като цени семейния уют, жената Телец обича да прекарва и достатъчно време у дома, търсейки удачни идеи да го направи още по-красив, ефектен и естетически добре издържан. Интериорът на дома е от особено значение за дамите Телци, поради което предмет на изкуството би бил много подходящ подарък - картина, художествено пано, статуетка и т.н.

6. Дизайнерски сервиз или сет за вино

Идеи за подарък за жена Телец

Дамите Телци обичат да си похапват. Някои дори ги наричат лакомници. Независимо на какъв тип дама предстои да направите подарък, то имайте предвид, че макар и да са лакомници, за тях е задължително трапезата да е стилно сервирана. Дизайнерски чинии, посребрени прибори за хранене, кристални чаши и т.н. биха били идеалният подарък за тях.

7. Ден за глезотии

Дамите Телци обичат да си угаждат. Ако им подарите един ден или уикенд в скъп СПА комплекс, те определено биха оценили жеста ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest