ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Характер и съдба на мъжете със зелени очи

Характер и съдба на мъжете със зелени очи

Надежда НедеваНадежда Недева
Джедай
675146
Характер и съдба на мъжете със зелени очи

Трудно бихте отрекли, че мъжете със зелени очи са истински красавци и че зеленият цвят на очите е вероятно най-привлекателен и пленяващ дамските сърца. Само се замислете какви чаровници са звезди като Джъд Лоу, Том Круз, Брус Уилис или Крис Пайн.

Независимо от своя пол, зеленооките хора са много атрактивни. Има сериозни спорове каква част от населението заемат те в процентно отношение, като според някои статистики са едва 2 %, населяващи предимно скандинавските държави. От друга страна проведено от американци изследване сочи, че в САЩ зеленооките са над 15 %. А в Исландия зеленооки или синеоки са над 90 % от представителките на нежния пол и над 85 % от мъжете.

Както сме чували обаче очите са прозорец към душата и понеже сме подхванали силния пол, тук ще се опитаме да ви представим какъв е техният характер и каква е тяхната съдба според специалистите.

Мъжете със зелени очи са определяни като особено интелигентни. Те могат не само лесно да се концентрират, но и да запазят за дълго време концентрацията си. Може би и затова има не малко световноизвестни зеленооки актьори. Все пак да умееш да научиш толкова много сценарии за толкова много филми не е никак лесна работа.

Актьори със зелени очи

На мъжете със зелени очи е приписвана креативност. Те имат богато въображение и често се развиват професионално в сферата на изкуствата- художници, скулптори, архитекти и др.

По характер зеленооките мъже са чувствени натури. За тях сексът е много важен, но не по-малко и любовта. Те са отдадени и верни (винаги има изключения), бързо се привързват и държат на искрените чувства. Не се отегчават лесно и са способни да поддържат дългогодишни връзки. Някои до живот.

Ревността се счита за присъща за зеленооките мъже. Именно тя често е причина за приключване на връзките им. Ако не съумеят навреме да контролират това си чувство те стават подозрителни към партньорката си, дори и да нямат никакъв повод за това. Могат да бъдат дори и агресивни.

Не на последно място голяма част от зеленооките красавци са обичат покачването на адреналина им и с готовност поемат рискове. Много от тях практикуват екстремни спортове, отдават се на далечни пътешествия или пък се превръщат в борсови играчи. Така или иначе не можем да поставим всички зеленооки мъже в един кюп, както по отношение на характера им, така и по отношение на съдбата на мъжете със зелени очи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати