ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Какви тайни крият мъжете с тънки устни?

Какви тайни крият мъжете с тънки устни?

Надежда НедеваНадежда Недева
Джедай
693152
Какви тайни крият мъжете с тънки устни

Когато се запознавате с някой мъж, много трудно бихте преценили какъв по характер е той. Трябва да разчитате единствено на интуицията си.

Има обаче специалисти, които в продължение на години са превърнали в своя професия да разпознават характера на хората само по лицето - по цвета и формата на очите, по формата и овала на лицето, по формата и големината на носа и т.н.

Има дори такива специалисти, които могат да разпознаят характера на даден мъж само наблюдавайки устните му. Все пак спокойно може да се каже, че ако очите са прозорец към душата на човек, то устните са рамката, очертаваща характера му.

В следните редове ще ви покажем какви тайни крият мъжете с тънки устни, какви са по характер и каква е тяхната съдба. Защото те нямат нищо общо в сравнение с жените с тънки устни, за които от край време се говори, че за злобни натури.

По характер мъжете с тънки устни са решителни и твърди по природа. Приемат отговорно своите задачи и често са кариеристи. След като са си набелязали своите професионални цели, те винаги ги следват и в крайна сметка се издигат в йерархията. Голяма част от тях заемат ръководни постове, носещи им стабилни доходи.

Мъж с тънки устни

Те са независими и рядко биха ви помолили за помощ. Чувстват се най-добре когато сами се справят с решаването на различни проблеми. Това е в природата им.

Повечето мъже с тънки устни са доста мълчаливи и често са домошари. Не биха имали нищо против да прекарват своето време у дома, независимо дали със семейството си или сами. Именно поради факта, че не са особено разговорливи, те не биха заемали ораторски професии. Сред тях рядко ще срещнете учители, психотерапевти или дипломати.

Представителите на мъжкия пол, които са с тънки устни, обикновено са верни и всеотдайни на своето семейство и приятели. Няма да ги срещнете сред шумни компании, по дискотеки или барове. Те биха се отдали на семейния уют или биха поканили на гости най-много един двама свои близки, но без много шумотевица.

Мъжете с тънки устни са и чувствителни и галантни. Рядко биха изказали на глас привързаността си към някой, независимо дали е партньор или приятел, но това, което ги отличава от останалите мъже е, че те са истински джентълмени. Или поне повечето от тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати