ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кои камъни носят късмет на зодия Овен?

Кои камъни носят късмет на зодия Овен?

зодия Овен и късметлийски камъни

Всеки знае, че Овен е зодия на енергичните, импулсивни и инициативни личности. Страстни, горещи и честолюбиви, родените под знака на Овен имат богат духовен живот, много силна харизма, артистизъм и дарби. Това е зодия на родените да бъдат лидери.

Затова камъните, които носи, като бижута или талисмани, трябва да подсилват самочувствието му, да го пазят от завистта на околните, но и да намалят заложената в характера му агресия и активност, които го карат много пъти да прекрачва границата. Ето на кои скъпоценни камъни да заложи зодия Овен:

Карнеол

Карнеолът възстановява жизнения тонус на родените под знака на Овена. Той носи щастие и късмет за своя притежател. За боледуващите Овни, осигурява успешно оздравяване.

Ако бъде избран като накит, камъкът стимулира образуване на нови клетки и така подпомага бързото зарастване на раните. Този камък е подходящ за Овена като стимул за увереност. Особено добър избор за по-срамежливите представители на знака, която се притесняват да говорят пред аудитория. Камъкът ще увеличи креативността на хората от знака.

Корал

Този камък е подходящ като защитник на дома на представителите на знака. Пази ги и от лоши хора. По време на пътуване е важен сподвижник, който неуловимо отблъсква насилието и негативните влияния далече от всеки Овен. Отличен амулет е за децата от зодията.

коралът е късметлийски камък за зодия Овен

Тюркоаз

Тюркоазът е отличен помощник на всеки Овен при гонене на целите и задачите му. Осигурява защита от негативни влияния и зложелатели. Прочиства енергийните центрове на представителите на знака, запазва приятелствата, а има силата дори да направи приятел от врага на Овена.

Малахит

Препоръчва се на Овена да носи бижу от този камък, за да обуздае по-лесно страстите си. Това е закрилящ камък, който събира от тялото всякакви енергийни замърсители, носи равновесие и хармония, така нужни на Овена. Много подходящ за бизнесмените от знака.

Яспис

Този камък помага на представителите на зодия Овен да осъществят с лекота плановете си, като ги откроява сред другите, помага им да получат признание и уважение. Камъкът усилва и талантите, които Овните имат.

Подходящ избор са също диамантът, аметистът, розовият кварц, ониксът и всички червени камъни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати