ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Изневерява ли зодия Овен?

Изневерява ли зодия Овен?

Надежда НедеваНадежда Недева
Джедай
674142
Изневерява ли зодия Овен

Когато става въпрос за склонност на зодиите към изневяра, е много важно да подчертаем, че това са по-скоро астрологически догадки, а не предсказване на бъдещето. Няма хора, които да имат еднакво силно или слабо влечение към изневярата, независимо, че попадат под общ зодиакален знак. Така че следните редове са чисто информативни и в никакъв случаи не трябва да ви служат за постулат.

Да се върнем обаче на темата и да разгледаме що за хора се крият зад зодията Овен.

Овните са първата зодия в зодиака и обикновено са първенци и в живота. Техен девиз е „Аз съм! “ и те искрено вярват в него. Повечето от представителите на тези зодии са работохолици, които обичат да попадат в центъра на вниманието. За тях е важно работата им да е оценявана от другите, както и редовно да получават признание и хвалби за постигнатото от тях.

Като повечето огнени знаци, така и Овните са много страстни натури, които освен това притежават и състезателен дух. Във връзка с това те често са привлечени от новостите и за добро или лошо следват принципа първо да действат, а после евентуално да помислят дали са действали правилно.

Овните лесно се отегчават, особено ако преценят, че партньорът не им отдава нужното уважение. Те знаят, че са най-добрите и за нищо на света не биха искали някой да мисли обратното.

Тъй като са управлявани от Марс, те имат огромно сексуално желание, което ако не бъде задоволявано, ще доведе до отегчението на Овена и ще го накара да започне да изневерява.

Важно е да се знае, че повечето Овни рядко поддържат дълготрайни странични афери. Те изневеряват веднъж или два пъти с един обект, защото после губят интерес. Освен това рядко считат и това за изневяра, поради което не очаквайте от изневерил овен да си признае за прегрешението. Напротив, той ще отрича до последно, дори и да сте го хванали на местопрестъплението.

Всичко казано дотук означава, че Овните са склонни към изневери, ако не успеете да задържите интереса им. В случай че успеете, те биха могли да са ви верни до гроб, защото уважават семейните ценности. Важно е да не преставате да им показвате вашата обич и уважение и да им напомняте, че сте ги поставили едва ли не на пиедестал. Ако нямат подобно усещане, бъдете нащрек с вашата половинка Овен.

Зодия Овен

За финал на статията ни ще ви напомним, че има доста велики актьори като Чарли Чаплин, Марлон Брандо и Жан Пол Белмондо, които са под зодиакалния знак на овена. Чарли Чаплин е бил женен цели четири пъти, Марлон Брандо е женен 3 пъти, като се знае, че междувременно е имал куп любовни афери, а Жан Пол Белмондо се развежда с първата си съпруга, от която има вече 3 деца, именно заради изневяра от негова страна. На въпроса дали зодия Овен изневерява, можете вече да си отговорите сами.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати