ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кои са късметлийските цветове на жената Стрелец?

Кои са късметлийските цветове на жената Стрелец?

Надежда НедеваНадежда Недева
Джедай
674142
късметлийски цветове за жена стрелец

Ако се интересувате от зодиакалния календар, както и от това, което ни говорят видните астролози, то няма как да не сте чували, че на всеки зодиакален знак отговарят различни предмети, символи и камъни, които биха правили хората, попадащи в конкретния знак щастливи, успешни и привличащи късмета към себе си, ако ги носят до себе си или са ги поставили за украса на жилището си.

Същото важи и за цветовете, защото ние буквално сме обкръжени от тях. За всяка зодия отговаря обаче конкретен цвят, който би концентрирал всички положителни сили за конкретната зодия, ако тя го превърне в свой любим избор.

На различните зодии подхождат различни цветове, които биха късметлийски за тях, но тук ще съсредоточим вниманието си само върху онзи цвят, с който жената Стрелец би живяла и би се чувствала перфектно. Цветът, който е само и единствено предназначен за нея.

Без да ви караме да се чудите, веднага ще споделим, че според почти всички астролози, най-подходящият цвят за жената Стрелец е лилавото.

Пурпурното лилаво, което от векове се възприема като цветът на кралете и кралиците, е най-подходящият цвят за жените зодия Стрелец.

Пурпурното лилаво е от най-рядко срещаните цветове в естествената природа, но и жените от зодия Стрелец са истински първенци. Те следват своите цели както по отношение на кариера, така и в личен план. Техният девиз е „Аз избирам“ и всячески се опитват да го докажат. Типично за кралските особи, нали?

Лилавият цвят безспорно би бил късметлийски за представителките на нежния пол, които попадат под знака на Стрелец. Този цвят обаче е смесица между синьо и червено, както знаят всички онези, занимаващи се с изкуство.

жена Стрелец

Според астролозите вторият късметлийски цвят на жената Стрелец наистина може да е син и всякакви негови нюанси, но червеният вече попада в друга графа. Макар Стрелците да отговарят на огнената стихия, то огненото червено не е препоръчителен цвят за тях.

Независимо дали сте решили да заложите на лилав или син цвят, не е наложително да се обличате изцяло в лилаво или в неговите нюанси, колкото и да желаете да блеснете в обществото със своето типично за кралските особи облекло. По-вероятно е в наши дни да ви възприемат като клоун или поне като неговата първа дама.

Можете да носите обаче винаги лилави или сини аксесоари (шалове, бижута, колани, чанти и т.н.), които да са адекватно съчетани с тоалета ви. Но и тоалетът не е най-важен.

Можете да се научите да отглеждате лилави цветя у дома си (например лавандула, лилави зюмбюли, камбанки, хортензии, орхидеи и т.н.), да си закупите лилави/сини завеси или пък да боядисате стените си с лилав латекс.

Защо не и да ги облепите с тапети, в които лилавият или синият цвят са на преден план? Важното е да постигнете хармония със себе си и да не забравяте да се взирате в обкръжаващите ви цветове с подобаващо внимание от ваша страна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати