Най-новата професия: приятел под наем

Най-новата професия: приятел под наем

Сред европейците напоследък все по-голяма скорост набира нова професия, която е известна като „приятел под наем”. Услугата е достъпна за средностатистическия европец поради сравнително приемливата си цена.

Един час работа на приятеля под наем струва 45 евро. Срещу тази сума получавате мъж или жена, с които на приятелски начала обикаляте магазините или отивате на кафе или кино.

Услугата става все по-популярна, защото това всъщност е дори по-добро от разходката до кабинета на психоаналитика, твърдят френски социолози и психолози.

През последния месец тази професия е истински бум в Европа и според социолозите е съвсем нормално, че в съвременното общество именно тази услуга е толкова търсена напоследък.

Най-новата професия: приятел под наем

Хората са се отучили да другаруват и е доста трудно понякога да намерят някого, с когото да се разходят, да изпият кафе или да си побъбрят по време на шопинг.

Въпреки че всички са адски заети с изкарване на пари и печелене на престиж, необходимостта от това да имат приятел важи за всички хора, независимо от социалното им положение, парите и пола.

Затова предпочитат да си плащат, но да имат до себе си човек, който без да бърза за някъде, да е готов да сподели свободното си време в непринуден разговор.

Приятел може да се наеме чрез Интернет. Но за да стане това, желаещият да се възползва от новата услуга трябва да подпише декларация за изключително приятелски намерения.

Освен в Европа тази услуга напоследък е особено актуална и в Москва, където срещите между наемащия и приятеля му стават обикновено в тузарски кафенета. Най-често поръчващите тази услуга са дами.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Desislava
Desislava
23.09.2013 00:18
Ето го моето призвание! Да бъда приятел под наем! :)
2
0