ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Любимият сладолед издава характера на жената

Любимият сладолед издава характера на жената

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Ядене на Сладолед

Сладоледът, който харесва жената, издава характера й, твърдят японски учени. Така например плодовият сладолед се предпочита най-вече от млади жени, които обичат да се забавляват.

Това е свидетелство за любов към чистия вкус и свежестта. Дамите, които предпочитат банановия вкус, са добри и мили. За мъжете важи същото, още повече, че мъжете, които обичат сладко, са едни от най-добрите любовници.

Любителките на сладолед с вкус на карамел обичат да експериментират. Те са смели експериментаторки във всяко едно отношение. Ескимото е любимо най-вече на дами в зряла възраст, тъй като им напомня за детството.

Това са жени, които предпочитат сериозните връзки, но понякога нямат нищо против да изживеят една кратка авантюра, за която дълго време ще си спомнят, без това да навреди на семейния им живот.

Много е важно и как дамата яде сладоледа. Ако бавно и внимателно го облизва, то тя е идеална за съпруга. Тя е романтична, цени уюта и семейството и е много дружелюбна.

Ако за дамата най-важна е шоколадовата глазура и на второ място е това, което е отвътре, тя е човек, на чиято интуиция и жизнен опит може да се разчита.

Сладолед

Тя винаги изследва ситуацията, преди да вземе решение, внимателна е и благоразумна. Не обича неприятните изненади и с удоволствие помага на някоя баба да пресече улицата.

Денят й е изчислен до минута, така че трудно можете да ангажирате свободното й време. Когато дамата започва да яде сладоледа не отгоре надолу, а отдолу нагоре, то тя е притежателка на наистина сложен характер.

Ако някой мъж смята да си играе на укротяване на опърничавата, такава дама е точно за него. Този тип жена смята, че единствено нейното мнение правилното.

Хубавото при нея е, че е много упорита и винаги следва целта си. Трябва да й покажете, че я цените, за да я задържите близо до вас. Ако дамата активно хапва сладоледа, без да акцентира върху естетичните моменти като разглеждане на красиво разположените черешки, тя е идеална за приятелка.

Това е жена с амбиции, иска всичко, но с нея винаги е интересно. Тя не се притеснява от дребнавостите на живота и винаги е готова да рискува в името на голяма цел.

Ако тя изобщо не яде сладолед, най-вероятно е податлива на депресии и лоши настроения. Друг вариант е да пази зъбите и талията си. Но съгласете се, че човек, който страда от липса на сладоледени удоволствия, е, меко казано, странен

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
42
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
My favourite is the best
My favourite is the best
29.11.2015 11:15
Моят любим е ментов с шоколадови парченца !
3
0
Жана
Жана
03.02.2014 19:28
Аз обичам всякакъв сладолед.Как ще определите какъв е характерът ми ?:)))
4
0