Направиха дамски гащи с подплънки

Направиха дамски гащи с подплънки

Едва ли жените са предполагали, че ще доживеят деня, в който ще искат дупето им да изглежда по-голямо и пищно. Поводът за учудването им е революционното новововъведение на компанията Уондърбра, които пуснаха в продажба уникални бикини с подплънки.

Те имат едно специфично предназначение - да правят дупето по-голямо, кръгло и вирнато. Подплънките са две, могат да се махат и слагат. Когато са поставени една до друга имат сърцевидна форма и ефекта на повдигащия сутиен.

Бельото е пуснато в няколко разцветки и е от дантела. Продава се срещу скромните 20 британски лири.

"На някои хора тези бикини може да се сторят странни и излишни, но всъщност ще решат проблема на много от жените с плоско дупе. Да не говорим за дамите, които са прекалено слаби и не могат да се похвалят със съблазнителни форми", коментират от компанията "Уондърбра".

Според модните спецове, цитирани от в. "Сън", нововъведението цели да превърне жените в копия на Дженифър Лопес. Странното е, че самата тя не се е сетила първа да измисли подобна линия. "Сега все по-често в магазините за бельо ще се чува изречението "Изглеждам ли по-дебела с тези бикини? " Този път обаче няма да е с негативен подтекст, а обратното.

Единствено представителите на силния пол може да имат проблеми с това, понеже жените вече ще ги заблуждават не само за големината на бюста им, но и за формите и размерите на задните им части.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
peti
peti
18.07.2013 14:37
от къде можем да си ги купим или поръчаме ? :))
0
0