ezine.bg»Статии»Любопитно»Любимата напитка издава характера на жената

Любимата напитка издава характера на жената

Любимата напитка издава характера на жената

Ако искате да разберете повече за новата си приятелка, разберете каква е любимата й напитка, съветват мъжете американски психолози. Според тях любимият алкохол издава характера на дамата.

Попаднете ли на жена, която си пада само по колекционерски или свръхскъпи вина и ликьори, то тя е от тези, които постигат набелязаната цел независимо от средствата.

И мъжът, който е с такава дама, рискува да се превърне в момче за всичко, без да протестира срещу това. Голям плюс на такава дама обаче е фактът, че тя е ненадмината в доставянето на чувствени наслади.

Капризната и разглезена жена може да познаете по това, че любими са й алкохолните коктейли, обагрени в различни цветове, гарнирани с повечко черешки и чадърчета.

Любимата напитка издава характера на жената

Тя бяга от ежедневието и постоянно търси нещо ново, не се страхува да опитва всичко и да експериментира. В леглото тя очаква мъжът да поеме изцяло грижата за нейното удоволствие, а това, какво ще получи той, няма никакво значение – поне за нея.

Кокетките просто обожават шампанското. От тази напитка те просто полудяват от удоволствие и изпитват невероятна наслада, докато я пият. Такива жени обаче изобщо не са претенциозни, не държат мъжът да е галантен и изтънчен.

Това, което е задължително според тях, е страстта да е съчетана с романтика. Обикновено такива дами са много сексапилни на външен вид, но в леглото са скучни.

Ако тя е наясно с всички видове шампанско, трябва да сте нащрек, защото тя е доста умна и начетена, а освен това си е направила точен план за развитието на отношенията ви.

Изтънчените дами си падат по коняк. Те са убедени в собствените си възможности и избират партньора си, след като са отхвърлили десетки кандидатури.

За такава жена е важно мъжът да заема висока длъжност, да получава огромна заплата и да полага през цялото време грижи за новата си любима. В противен случай тя просто си тръгва.

В сексуален план такива жени са много страстни, но в леглото правят само онова, което е изгодно за самите тях. Независимите дами предпочитат да пият водка.

Те са в постоянно търсене на мъж, с когото искат да остареят, от когото очакват да превърне живота им в безкраен празник. В леглото такива жени често са студени, почти фригидни.

Ако дамата предпочита бира, то трябва да знаете, че пред вас е образована жена с чувство за хумор. Трябва да сте спокойни с нея, защото тя нищо не очаква и нищо не изисква от вас.

Трудно можете да стигнете до сърцето й, но тя е идеална за приятел. Ако дамата остави на вас да изберете питието й, то тя очаква от вас да я водите през невероятни приключения, които ще изживеете заедно.

Такава жена е истинска авантюристка и няма никакви комплекси, нито проблеми, които да не е в състояние да реши сама. Възможно е в началото да се прави на недостъпна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Галя
Галя
03.06.2014 01:57
Уискито къде е...?
2
0