Учените откриха как най-бързо да се зашемети един мъж

Учените откриха как най-бързо да се зашемети един мъж

За науката любовта не е голяма загадка, а биохимичен процес, който може да бъде управляван. Английският психолог Андрю Тийз твърди, че всяка жна може да съблазни мъжа, когото е харесала.

Според анализите на психолозите повечето мъже се отнасят негативно към жените, проявяващи инициатива при запознанство. Най-голям негативизъм предизвиква предложението „ да те почерпя едно” от страна на дамата.

Затова, ако искате мъжът, когото харесвате, сам да подхване разговора, имате на разположение само езика на тялото си. Откритият поглед и спокойната усмивка са вашите помощници в тази важна мисия.

Мъжете предпочитат сами да заговорят една дама, но само ако са напълно убедени, че обектът на вниманието им няма да им отреже квитанциите на момента.

Затова му давайте сигнали, които да го подсетят за отношението ви – поглеждайте го от време на време като че ли между другото и не свеждайте поглед, когато той ви погледне.

Учените откриха как най-бързо да се зашемети един мъж

Сигналите на тялото ви по-силно влияят върху представителите на силния пол дори от външността ви. Учените дори са изчислили, че 35 усмивки и погледа, хвърлени на няколко мъже за един час, са в състояние да породят четири нови запознанства.

Според психолозите жените, които се намират в близкото обкръжение на мъжете, ги привличат най-много. Така че се огледайте за колега или съсед, който ви следи с овчи поглед, а вие дори не сте забелязали колко мускулест и симпатичен е той. А ако не го познавате, накарайте го да заговори пръв, като се усмихвате всеки път, когато го видите.

Може да не обичате да се гримирате, но ще се наложи да се въоръжите поне с червило. Колкото по-ярки са устните на жената, толкова по-силно е първото впечатление, което прави на мъжа.

Това може да бъде обяснено със законите на еволюцията. Всяко същество инстинктивтно се стреми към продължаване на рода, затова мъжете подсъзнателно избирате жени с по-добри редпродуктивни възможности. Яркочервените устни са физиологичен признак за половото здраве на жената и готовността й да роди.

Когато се стигне дотам, че мъжът, когото харесвате, да ви покани на среща, има неписани правила, които трябва да спазвате. Най-омразното за един мъж е да говорите по телефона с някой друг – независимо от пола – докато сте заедно.

Над 40 процента от мъжете се дразнят от жени, които се държат нагло и пренебрежително с персонала в ресторанта, където са завели новата си партньорка.

Почти 30 процента от мъжете не понасят жени, които неспирно бърборят, и то само за себе си. Толкова са и представителите на силния пол, които не биха повторили среща с дама, ако тя на първото им виждане говори за бившите си гаджета.

Над 45 процента от мъжете се вбесяват, когато на първа среща жената говори за своите килограми, засяга темата за здравословно хранене и за диети.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
жена
жена
28.07.2015 17:57
А че те мъжете са си първични. Най-напред ги привлича визията в жената, спор няма, останалото не е важно. :)
1
0
Нина
Нина
28.07.2015 08:43
Забелязала съм, че мъжете се заглеждат най-вече в бюста ми. Това много ме дразни, защото е доказателство за тяхната първичност. При мен очите са били винаги на първо място, винаги съм разчитала на погледа, за да привлека вниманието на някой мъж. Все пак трябва да има поне капка романтика във взаимоотношенията ни. Иначе ще се превърнем в животни.
1
0
Нина
Нина
14.06.2015 19:01
Погледът е велико нещо. Отдавна не беше ми се случвало, но една ранна сутрин пътувах с метрото и погледът ми случайно се спря върху един мъж. Просто чиста случайност. При срещата на погледите ни се получи такава магия, че още не мога да разбера как стана.Биохимия ли е, привличане ли е, или нещо вълшебно има в това.
2
0

Свързани рецепти