Най-страхотният секс се прави в четвъртък

Секс

Ако мислите, че понеделникът е най-гадният ден от седмицата, грешите, твърдят специалисти от Лондонската школа по икономика. На практика най-отвратителният ден от седмицата е четвъртък.

Понеделник е най-добрият ден за сваляне на стреса. Тогава трябва да се концентрирате за работа, за да не усети организма ви стрес от рязкото преминаване от уикенда към работната седмица.

Понеделник е най-неподходящият ден за започване на диета. Всеки втори, който стартира диетата си в понеделник, в четвъртък вече яде каквото реши.

Най-страхотният секс се прави в четвъртък

Вторник е най-добрият ден за планиране, защото във втория ден от седмицата сме най-продуктивни. Рационалното мислене на лявото полукълбо на мозъка ни доминира в началота на седмицата. Освен това вторник е идеален ден за рутинна и спокойна работа.

Във вторник, ако трябва да избираме между сън и секс, ние предпочитаме да отидем в страната на сънищата. Срядата е идеален ден за първа любовна среща.

Така имате перфектната възможност да си уредите следваща среща за петък. А ако срещата не се развие по план, можете да се уговорите с приятели да прекарате добре уикенда.

Секс с вино

Сряда е и най-подходящият ден за преговори с началника на тема повишение на заплатата. Никога не повдигайте тази тема пред шефа в понеделник, защото тогава той планира предстоящата седмица. Тя е табу и в петък, защото тогава шефът планира уикенда.

Най-подходящият ден за секс е четвъртък. Тогава естественото ниво на кортизола, който стимулира изработването на полови хормони, се намира в апогея си.

Събудете се рано и правете секс още сутринта – тогава нивото на тестостерона при мъжете и на естрогена при жените е пет пъти повече от обичайното.

Ако сте решили да оставите цигарите, направете го в петък. Това е така, защото през уикенда ще можете да устоите пред желанието да запалите. През първите няколко дни волята ви ще е много силна и е добре да използвате това през уикенда.

Никога не взимайте важни решения в петък. В края на седмицата ние не разсъждаваме както трябва и затова можем да се ръководим от емоционалното си състояние, а не от логиката.

Събота е най-добрият ден за раждане на дете. Смята се, че родените в събота са с добри показатели във всяко едно отношение. Дете, родено в събота, има голям шанс да стане министър-председател.

Неделята е най-добрият ден за семейна или любовна вечеря в ресторант. Неделният обяд или вечеря носи на семейството повече стрес, отколкото посещението при стоматолог.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати