На Нова година носете червено бельо

На Нова година носете червено бельо

Привлечете любовта като французойките, които на Нова година задължително са с бельо в червен цвят. Това, според тях, привлича галантните и порядъчни кавалери и отблъсква недостойните. По вас трябва да има нещо червено – червило, лак или шнола.

За да не се разделите никога с любимия си, щом часовникът удари дванадесет и стрелките се съберат една с друга, прегърнете се и се целунете.

Дори да имате да връщате на някого пари, не го правете в първия ден от Новата година. В новогодишната нощ джобовете ви трябва да са пълни с пари, за да привлечете по този начин парите към къщата ви.

За да сте здрави цяла година, в новогодишната нощ замразете лъжица с малко вода във фризера. Ако в леда има мехурчета, това е знак, че всички в къщата ще са здрави.

На Нова година носете червено бельо

Изхвърлете старите си дрехи, като прегледате гардероба си и следвате правилото, че което не сте облекли в продължение на една година, няма да облечете никога.

В първите секунди от Новата година трябва да погалите момченце по главата. Ако наоколо няма малко момче, ще свърши работа и някое поотраснало.

В първите минути от новата година отворете широко вратите си и повикайте късмета. Излезте навън и запалете огън, в който хвърлете хартийки, на които сте написали онова, от което искате да се отървете завинаги.

На масата може да има морски дарове, но не и раци, омари и тем подобни, които вървят назад, тъй като това е лош знак – късметът ви ще се върне назад.

Ако искате да имате пари през новата година, запалете след настъпването й три зелени свещи, под които има по една монетка. Оставете ги да горят, докато не изгаснат сами, и никога не харчете монетките.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
poli
poli
15.12.2012 20:50
Много хубава статия,благодаря!
0
0