Правила за идеална почивка

Правила за идеална почивка

Когато заминавате на почивка, не взимайте в багажа си прекалено много неща. Вярно е, че имате много тоалети, с които искате да блеснете в отпуска, но недейте да претоварвате куфарите си.

Когато сте на почивка с любимия човек, отчитайте разликата в биологичните ви ритми. Когато единият от вас спи, другият не трябва да му пречи.

Когато сте в отпуска, не коментирайте нездравословното хранене на любимия човек, а и самите вие не бъдете чак толкова строги към себе си и хапнете от любимите си неща.

Добре обмислете бюджета си, преди да заминете. Всеки от вас трябва да има достатъчно пари за лични разходи и по време на почивката. Не превръщайте всяка покупка на любимия ви човек в обсъждане на това колко много пари дава за глупости.

Правила за идеална почивка

Не ограничавайте общуването. Това, че сте решили да прекарате романтична почивка само двамата, не означава, че ако се запознаете с много нови хора, не трябва да им обръщате внимание.

Когато общува с нови хора, любимият ви ще има нови впечатления, ще се зареди с положителна енергия и почивката ви ще стане още по-вълнуваща и емоционално наситена.

Оставете на любимия човек достатъчно лично пространство и когато сте на почивка. Не е задължително да сте заедно двадесет и четири часа в денонощието.

Не го ревнувайте, ако се заглежда по красиви момичета на плажа или обръща внимание на хубавица, която е решила да пофлиртува с него, когато не е с вас.

Вероятността да се скарате, когато сте на почивка, е много по-голяма, отколкото в ежедневието, защото по време на почивката сте заедно през по-голямата част от денонощието.

Не обръщайте внимание на дребните неща, които ви дразнят, за да не развалите почивката и на двамата.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати