Какво ви спестяват мъжете

Какво ви спестяват мъжете

Зад усмивката или мълчанието на избраника ви понякога се крият истини, които най-вероятно никога няма да бъдат изказани. Вижте какво споделят някои мъжете помежду си, а спестяват на нас:

„Тя има предменструален синдром повече от веднъж месечно...“

Вие сами можете да определите разликите между настроенията си няколко дена преди цикъл и през останалата част на месеца. Мъжът ви обаче трудно прави тази разлика, защото повечето от настроенията ви според него изглеждат ирационални. Според силния пол в повечето случаи жените могат да се разстроят за нещо незначително и без връзка с разговора. Мъжете често не разбират това. Решението? Маркирайте цикъла си на календара. По този начин ще избегнете обясненията и ще намалите поне малко недоумението в партньора си.

„Понякога изглежда, че се е гримирала на тъмно...“

Мъжете избягват тази реплика, за да си спестят скандалите. Добрият грим може да направи жената по-хубава и секси. Някои жени обаче действително прекаляват с макиажа. Ако цвета на кожата на ръцете ви съществено се различава от този на лицето, миглите ви изглеждат като избягали тарантули, а устните ви са увиснали под тежестта на многото червило и гланц, може би малко сте попрекалили. В такъв случай се съсредоточете към по-дискретното поставяне на грим. Не забравяйте, че естественият вид е винаги по-привлекателен.

„Предпочитам тя да е на противозачатъчни...“

Въпреки, че вече на пазара има разнообразие от добри кондоми, които осигуряват необходимата чувствителност, все пак презервативите винаги поставят бариера между мъжа и жената. Това означава по-малко чувственост за него.

„Смятам, че най-добрата й приятелка/сестра/колежка е секси...“

Мъжете не са слепи, дори и да се преструват. Все пак има разлика между мъжките констатации „това е изключително привлекателна жена“ и „искам да опитам и да я видя гола“. Жените често забравят, че има голяма разлика между двете констатации. Решението? Ако наистина се притеснявате, че мъжът ви оценява красотата на заобикалящите го жени, просто не го питайте какво мисли за външния им вид. Понякога мълчанието действително е злато.

„Бившата ми не беше толкова зле...“

Без значение колко трудна е била раздялата, за бившата партньорка винаги има поне едно съхранено качество, което мъжът е ценял в нея и не открива в настоящата си приятелка. Този факт не бива да ни отчайва. Все пак в тази ситуация вие сте победител, защото с сега вие сте с мъжа, когото сте пожелали. В повечето случаи жените не могат да останат приятели с бившите си. Ето защо те не одобряват, когато настоящият им партньор говори свободно за бившата. След като веднъж я е преодолял, способността да вижда положителните й качества е по-скоро здравословна. Това означава, че мъжът ви не е непочтен към жените, способен да изпитва уважение към жените, с които е имал взаимоотношения.

Какво ви спестяват мъжете

„Не съм сигурен дали ще съм й верен година след година след година...“

Това е тайна, която той никога няма да сподели. И все пак е важно да се отбележи, че обичайно за жените съществува изградено мнение, че приемат верността по-сериозно, от колкото мъжете. Но статистиките казват друго – вероятността жените да кръшнат е точно толкова голяма, колкото е и при мъжете.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари