ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Характерът на жената според цвета на косата

Характерът на жената според цвета на косата

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k182466
Характерът на жената според цвета на косата

При раждането си всяка жена получава цвят на косата, който съответства на нейния характер и темперамент, прави я подвластна на определена стихия и посока на света.

Блондинките са подвластни на водната стихия и на северната посока. Светлата коса говори за вродено спокойствие и приятен характер. Но често точно блондинките се оказват силни и непоколебими личности. Това е влиянието на Севера. Понякога блондинките са обвинявани в това, че са прекалено студени, но това не е така.

Блондинките изискват определен подход и ако някой намери ключа за сърцето им, може да разтопи леда. Много често се случва блондинката да боядиса косата си в тъмен цвят – това се получава, когато тя не иска да е вече прекалено добра и да се оставя да се възползват от нея.

Ако блондинката иска да добави страст в живота си, ще й помогнат няколко рижави кичури в косата й. Ако тя иска да бъде по-мъдра в решенията си, трябва да добави няколко сребристи или пепеляви кичури в косата си.

Характерът на жената според цвета на косата

Червенокосите жени са подвластни на огъня, тяхната посока е Юг. В Средновековието червената коса се е смятала за доказателство, че жената е вещица.

Червенокосите се приспособяват лесно към обстоятелствата и винаги приемат с лекота дори и най-сериозните трудности. За да стигне човек до сърцето на червенокоса дама, не трябва да прояви много усърдие, защото те са открити и обичат експериментите в любовта.

Жените с кафява коса са подвластни на земята, а посоката им е Запад. Това са жени с топъл и мек нрав. Те са грижовни и нежни и лесно правят компромиси.

Дори когато променят косата си към по светла, дамите с кафява коса не се променят. Важното е да не експериментират с платинено и пепеляво русо, това ще скрие топлината им.

Чернокосите жени са подвластни на въздуха, а посоката им е Изток. Тези жени са свободни и своенравни. Те обичат да са в центъра на вниманието и да проявяват чувството си за хумор.

Ако чернокосата иска да промени живота си, може да опита различни цветове за косата си. Червеникавите кичури в косата й ще помогнат да контактува по-лесно с хората.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати