Характерът на жената според цвета на косата

Характерът на жената според цвета на косата

При раждането си всяка жена получава цвят на косата, който съответства на нейния характер и темперамент, прави я подвластна на определена стихия и посока на света.

Блондинките са подвластни на водната стихия и на северната посока. Светлата коса говори за вродено спокойствие и приятен характер. Но често точно блондинките се оказват силни и непоколебими личности. Това е влиянието на Севера. Понякога блондинките са обвинявани в това, че са прекалено студени, но това не е така.

Блондинките изискват определен подход и ако някой намери ключа за сърцето им, може да разтопи леда. Много често се случва блондинката да боядиса косата си в тъмен цвят – това се получава, когато тя не иска да е вече прекалено добра и да се оставя да се възползват от нея.

Ако блондинката иска да добави страст в живота си, ще й помогнат няколко рижави кичури в косата й. Ако тя иска да бъде по-мъдра в решенията си, трябва да добави няколко сребристи или пепеляви кичури в косата си.

Характерът на жената според цвета на косата

Червенокосите жени са подвластни на огъня, тяхната посока е Юг. В Средновековието червената коса се е смятала за доказателство, че жената е вещица.

Червенокосите се приспособяват лесно към обстоятелствата и винаги приемат с лекота дори и най-сериозните трудности. За да стигне човек до сърцето на червенокоса дама, не трябва да прояви много усърдие, защото те са открити и обичат експериментите в любовта.

Жените с кафява коса са подвластни на земята, а посоката им е Запад. Това са жени с топъл и мек нрав. Те са грижовни и нежни и лесно правят компромиси.

Дори когато променят косата си към по светла, дамите с кафява коса не се променят. Важното е да не експериментират с платинено и пепеляво русо, това ще скрие топлината им.

Чернокосите жени са подвластни на въздуха, а посоката им е Изток. Тези жени са свободни и своенравни. Те обичат да са в центъра на вниманието и да проявяват чувството си за хумор.

Ако чернокосата иска да промени живота си, може да опита различни цветове за косата си. Червеникавите кичури в косата й ще помогнат да контактува по-лесно с хората.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати