Кои зодии изневеряват най-много

изневяра

Както всички знаем, зодията под която е роден човек влияе върху живота и светоусещането му, по някакъв начин определя комуникацията му с останалия свят. Ще ви предложим един по-различен поглед и ще ви представим зодиите, които изневеряват най-много. Разбира се, ще направим важното уточнение, че всеки зодиакален знак е предразположен към изневяра, само ако се чувства нещастен със своя партньор. Това, както знаем е правило, което важи за всеки човек, вярва или не в своята зодия.

Макар да са най-сексуалноактивната зодия, Скорпионите не са сред най-големите неверници. Те се наслаждават на палави игрички, само с хора, към които таят истински романтични чувства. Именно затова може да се твърди, че Скорпионите са сред най-лоялните партньори и са склонни към изневяра, ако имат наистина сериозни проблеми с половинките си.

Кои зодии изневеряват най-много

Подобно е положението с Лъвовете, които поради царската си особа, не биха си позволили да се окажат в прегръдките на всеки. И все пак, ако не са обсипани с достатъчно ласки и внимание има опасност да направят крачка встрани. Това обаче повече важи за мъжете Лъвове, отколкото за жени.

Телците са верни по природа и не биха лъгали половинката си.

Близнаците и Рибите са сред грешниците. Представителите на тези две зодии като цяло са купонджии, които обичат да им е добре и могат да бъдат с двойнствен характер. Затова им е доста лесно да изневеряват. При Рибите се обяснява с това, че са големи романтици и мечтатели. Лесно могат да търсят по-добрата реалност в друг човек. Интересното е, че не изневеряват без чувства.

Склонни към изневяра са и Водолеите. При тях трябва да се внимава, защото често биват увличани от приятели.

Девите са концентрирани върху изграждането на стабилни и дългосрочни връзки и затова изневерите при тях са под форма на моментни увлечения и секс под влияние на алкохол.

Дами и господа, представяме ви царете на изневярата – Стрелците. И мъжете и жените от тази зодия. Огнената зодия обича флирта, сексуалните приключения и предизвикателствата. Не понасят самотата, а когато пожелаят нещо, трябва да го имат на мига.

Виж повече

Рейтинг

5 10
4 13
3 10
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Oven
Oven
24.11.2013 17:43
Къде е Овен
11
0
Vencislav Dimitrov
Vencislav Dimitrov
24.11.2013 16:19
Най-добрият секс, който съм правил е с жена Рак. Два броя. По различно време разбира се. И двете бяха омъжени. :P
4
1
Силвия
Силвия
24.11.2013 16:10
Ракът не изневерява! Затова не може да бъде споменат в подобна статия!
5
2
РАК!
РАК!
17.11.2013 23:01
за рака?!
0
1