Каква е връзката с мъжа Козирог

Каква е връзката с мъжа Козирог

Мъжът Козирог е традиционалист, а също и човек на реда и закона. Той играе по правилата. Ще ви ухажва усърдно и целенасочено, защото вярва, че вече изпробваните методи винаги вършат работа. Той е отличен организатор, така че, очаквайте да го срещнете точно на мястото, където случайно сте споменали, че ще бъдете. Ще е планирал предварително всичко и вече ще ви очаква там с букет в ръка.

Връзката с мъжа Козирог е просто удоволствие, защото той е истински джентълмен, но едновременно с това не би се поколебал нито за секунда да прояви силата на характера си, когато това е необходимо. Може би е донякъде консервативен, но това едва ли би се приело като недостатък от повечето жени. Все пак всяка дама има нужда от сигурност и опора, нужда от човек, на когото може да разчита в труден момент. А точно в това е силата на мъжа Козирог.

Той е сантиментален, въпреки, че не си го признава, защото смята чувствата за проява на слабост. Но ако останете по-дълго заедно с него, ще забележите, че той мрази да изхвърля предмети, които са свързани по някакъв начин със спомените, на които държи. Миналото е важно за него и той е убеден, че трябва да бъде съхранено.

Мъжът Козирог е голям кариерист и службата е един от неговите приоритети. Но в никакъв случай той не би ви зарязал заради служебните си ангажименти. Напротив, би се опитал да балансира между любовта и работата и в повечето случаи би се справил успешно - както вече споменахме, той е отличен организатор.

Във връзката си с мъжа Козирог вие трябва постоянно да бъдете нащрек що се отнася до уважението и доверието. Той ненавижда лицемерието, обича да играе с „открити карти“ и ако усети, че го мамите по някакъв начин, това би го наранило жестоко. Той ще ви уважава, но и ще изисква от вас същото. Затова бъдете честна в отношенията си и ако има някакви недоразумения между вас, постарайте се те да бъдат изяснени колкото се може по-скоро.

Идеалната жена, според мъжа Козирог е тази, която умее да организира добре времето си. Тя е амбициозна и умна, умее да се справя едновременно с домакинството, но се стреми и към добра кариера. Чистосърдечна и земна е, а красотата й е съвсем естествена, защото мъжът Козирог не би се задоволил с нищо фалшиво, дори то да бъде поднесено в луксозна опаковка.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 7
3 7
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Сиси
Сиси
12.01.2015 13:20
Гаджето ми е козирог заедно сме от 6г. И го познавам отлимно за което държа да кажа че всичко написано е ВЯРНО
6
0
фло
фло
29.12.2014 11:28
толкова е вярно!!! Козирозите просто имат класа!
11
0
Митака
Митака
23.09.2013 14:58
Козирог съм и не вярвам на такива статий но мога да ви уверя че 90 % от писаното е наистина вярно :)
7
1
ухажвана от козирог
ухажвана от козирог
13.08.2014 19:43
Митака,не го приемай лично,но мъж Козирог,любов,романтика,джентълмен са думи от различни изречения :-)
8
7
TEDI
TEDI
10.08.2013 19:14
ВСИЧКО Е ВЯРНО ТОЧНО ТАКИВА СА МН ДОБРЕ СЕ ЖИВЕЕ С ТЯХ ,ХОРА С ДОСТОИНСТВО
13
3
Божена
Божена
15.06.2013 21:21
Адмирации! Не сте сбъркали за нищичко! Мъжът Козирог, макар и прекалено индивидуално, е описан повече от перфектно...!
11
0