ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Какво искат мъжете

Какво искат мъжете

Какво искат мъжете

Не можете да промените мъжкото съзнание. Толкова много жени се опитват. Ако се опитате да пресирате мъжа или му оказвате натиск, той вероятно ще се отдръпне и затвори повече.

Тяхното его е на първо място. Мъжът има потребност да знае, че е в центъра. Той взема решенията през цялото време. Дори и да иска да направи нещо, ако друг му го каже, може и да се откаже... Иска да бъде отговорен и да контролира ситуациите в живота си.

Жените трябва да бъдат винаги добри. Мъжът често се мотивира от добра и умна жена. И все пак, процесът винаги е двустранен. Трябва да има баланс между даване и получаване. Всички хора, дори някои да го отричат, се нуждаят от внимание. Мъжете обичат да бъдат признати.

Факт е обаче, че мъжете имат двоен стандарт. Те искат съвършената жена, но не са готови да полагат усилия, за да я спечелят.

Жените вярват, че мъжете искат жена, която винаги изглежда перфектно, която не могат да имат, която никога не се оплаква. Всеки мъж иска да има жена, която го кара да се чувства добре. Тъй като мъжете в повечето случаи не показват лесно емоциите си, едно от женските оплаквания опира именно до изказа на чувствата. Проблемът не е, какво искат мъжете в една жена, а начина, по който избират да го получат.

Мъжете са склонни да се фокусират върху всяка дейност, която е свързана със силни чувства. Сексът е предпочитаният избор.

Много мъже намират за завладяваща жена, която знае каквото му е нужно и когато той се отдръпва емоционално, тя никога не го преследва, а му дава пространство. Мъжете много държат на своята свобода.

По-добре е жените да им казват какво искат, защото за мъжа е много трудно да отгатне. Това би спестило доста недоразумения в общуването между двата пола.

Повечето мъже просто искат да се забавляват, да правят страхотен секс, да се хранят с вкусна храна, ако я приготвя друг, да бъдат подкрепяни относно професията им, да имат лично време за спорт, хоби, срещи с приятели.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
hahah
hahah
01.04.2015 00:46
sachineniq po kartinka :D
0
1