ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Любовни послания за него

Любовни послания за него

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
945522k
Любовни послания за него

Жената винаги първа избира мъжа. Тайната на привличането между двама се крие в разговор на езика между мъжкото и женското тяло. Вижте как да изпратите любовно послание на обекта на вашите романтични чувства.

Добрият външен вид е ключът, който е необходим за пробуждане на интереса в него. Той обаче не е достатъчен. Сигналите, които изпращате с поведението и държанието си са изключително важни. Те трябва да бъдат добре премерени и насочени точно към този, когото желаете. Не бива да се оставяте да бъдете погрешно разбрана. Дръжте се ненатрапчиво и в същото време му покажете, че има зелена светлина по пътя към вас.

Косата може да се превърне в изключителен любовен сигнал. Привлечете вниманието му играейки с косата си, галете кичур коса, навивайте го на пръста си. Отметнете косата си назад, за да разкриете шията и своето деколте, усмихнете се леко, но запомнящо се.

Очите издават много. Ако сте заедно на обяд или вечеря докато гледате менюто леко го погледнете. В случай, че сте със събеседници го поглеждайте от време на време, това е показателен сигнал. Покажете, че сте доволни от това, което виждате.

Усмихвайте се. Покажете чаровна и лека усмивка, участвайте активно в разговора, покажете интерес към него.

Способността да предизвиквате възхищение не е божия дарба, с която се ражда жената. Това са умения и навици, които се развиват с годините.

Трябва да се усвои умението за водене на разговор, нежна и грациозна походка, подходящо държание. Няма мъж, който да не устои на любовните послания на красива, нежна и грациозна жена. Използвайте женските си предимства и малки трикове, когато искате да му изпратите любовно послание. Понякога тялото и държанието казва много повече, отколкото думите.

Ако вече сте с обекта на вашата любов също не бива да му изпращате любовни послания. Оставяйте закачливи бележки на хладилника, съблазнете го с някое предизвикателно съобщение. Не позволявайте ежедневието да ви погълне и да се отдалечите един от друг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest