Връзката между жена лъв и мъж скорпион

Връзката между жена лъв и мъж скорпион

Жената Лъв и мъжът Скорпион се нуждаят от предизвикателства в любовните взаимоотношения. Ако представителите на тези две зодии са в романтична връзка, то значи най-сетне са открили онова, което търсят в лицето на своя партньор.

Химията на любовта изисква горещото желязо в лицето на жената Лъв да се потопи в хладките води на мъжът Скорпион. Така връзката се калява. Ако все пак по някаква причина настъпят край в отношенията, то и двамата партньори излизат от връзката много по-опитни отпреди. В следващите връзки няма да има нещо, което да ги изненада или уплаши.

Борбата за надмощие в тяхната връзка се води както с позволени, така и с непозволени средства. Отношенията могат да преминат от претенции за контрол на семейния бюджет и стигнат чак до изтъкване на надмощие в леглото.

В интимната сфера трябва дълго нагаждане на предпочитанията на двамата, докато се постигне желания синхрон, защото всеки се опитва да доказва нещо на другия.

Жената Лъв е сложна личност и определено не е лъжица за всяка една уста. Тя трудно прави компромиси и иска всичко на момента, веднага и сега. Обича първокласните подаръци, както и първокласното отношение от страна на любимия човек.

Скорпиони, обгрижвайте своята лъвица, защото тя е момиче за милиони. Имайте предвид, че тя си пада по силни мъже. Ако мъжът срещу жената Лъв е слабохарактерен, то е възможно той да бъде подчинен на силния и характер и така скоро отношенията ще станат безинтересни.

Ако искате да я свалите трябва да се постараете. Ухажвайте я царствено и благородно, защото една малка грешка може да ви изпрати далеч от нея.

Типичният мъж Скорпион също е сложно и претенциозно създание. Обича лукса и високото качество във всичко, но за разлика от Лъва не държи на престижа на нещата, а на правилната функционалност и комфорта.

Лъвици, бъдете внимателни, защото Скорпионът е недоверчив по природа и критериите му са високи.

Комбинацията между жена Лъв и мъж Скорпион е взривоопасна, но с улягането отношенията и напасването на характерите, може да се говори за дълготрайна романтична връзка.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 3
3 3
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Зори
Зори
25.12.2013 21:24
Майка ми и баща ми бяха пример за взривоопасна връзка почти 40 години. Сега аз (Лъв), живея от доста време със Скорпион, но за съжаление освен фантастичен в леглото е леко безхарактерен, не може да вземе едно решение самостоятелно и мен това ме отвращава.За съжаление. Не желае да работи върху себе си, а има толкова потенциал. Примирил се е с посредствена работа и с един вегетативен начин на живот, който изобщо не е за мен.
7
0
Мира
Мира
24.09.2013 07:04
Явно аз ще съм първата, която ще взема отношение към тази тема, но живея със скорпион /аз съм лъв/ вече 10 години и продължава да е интересно и динамично.Почти всичко казано по-горе е вярно.Просто да не повярва човек!
10
1

Свързани рецепти