Връзката между жена козирог и мъж дева

Връзката между жена козирог и мъж дева

Жената Козирог е страстна и пламенна, но скъпи Деви трябва дълго да я преследвате, за да разберете това. Тя се държи недостъпно и дистанцирано, но именно това и поведение силно разпалва мъжките интереси и амбиции.

Деви, много важно условие да я спечелите и задържите е като и създадете усещане за сигурност.

Тя е много женствена и красива и определено знае цената за красотата си. Притежава мъдрост и интелигентност, образована и взискателна е. Обичайте я силно, защото тя обича да е обичана. Правете и много комплименти.

Връзката между жена Козирог и мъж Дева предимно е изтъкана от здрав разум и силна логика, присъщи на този съюз са вярност и дълбока взаимност. Мъдрата любов е много точно определение за взаимоотношенията между тези двама зодиакални представители.

В тази връзка сякаш липсва спонтанността и изненадата, но и според мъжът Дева те не са особено важни за една връзка. Ако и вие дами смятате така, то това е идеалния човек за вас, но ако не смятате така, чакат ви проблеми.

Материалният успех е еднакво важен и за двамата, затова взаимно ще се подкрепяте и ще се насърчавате в постигането на своите цели.

Сякаш ви е трудно да изразявате своите чувства с думи, затова най-добре се опитайте да ги покажете в общото легло. С течение на времето хармонията в сексуално отношение ще се задълбочи, но от друга страна пламъка на страстта постепенно ще намалява.

Жената Козирог се опитва да прекара всички чувства през разума си. Когато обаче е влюбена тя е чудесна партньорка и всеотдайна любовница. Много често тя е объркана, защото не винаги може да подчини чувствата на разума си. Внимавайте, склонна е да изпада в депресии, които често са провокирани от вглеждане на някой детайл в бъдещето. Или от нещо непростимо, което сте казали в миналото. Може да сте го обсъждали много пъти, но щом не е достигнато до решение или единомислие, то ще го обсъждате още доста.

Внимавайте дами, защото мъжете Деви не обичат нито прекалените глезотии, нито прекалената загриженост. Оставете си и свой собствен свят, в който да не допускате своя партньор.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати