ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена везни и мъж близнаци

Връзката между жена везни и мъж близнаци

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1499
Връзката между жена везни и мъж близнаци

Жената Везни не е просто жена. Тя е създание изпълнено с очарование, възхитителност и елегантност. Типичният профил на жената Везни се характеризира с нуждата и да бъде балансирана и справедлива. Жените от този зодиакален знак обичат луксозната обстановка, а немарливостта ги кара да се чувстват депресирани. Жената Везни не се стреми никога да доминира в една връзка, а партньорът и винаги получава полагащото му се отношение. В същото време тя го предпазва от грешки и вземането на погрешни решения. Партньорът и има водеща роля и тя никога няма да върви срещу неговите решения, но ако той не е на правия път, то тя бавно ще го върне на него.

Връзката между жена Везни и мъж Близнаци е хармонична. Това е една атрактивна и интересна двойка, при която и двамата партньори са страстни и ще правят любов често. Нито един от тях не е ревнив по природа, техният темперамент ще се балансира по между им. Връзката ще бъде приятна и за двамата, а бракът ще бъде много щастлив. Това може би е една от най-сполучливите комбинации за тези два зодиакални знаци.

Тази комбинация се счита за една голяма астрологическа съвместимост, която обещава дълга и щастлива връзка. И двата знака се славят с бързата промяна на интересите, като съчетанието на интелектуалните и художествените интереси са наистина добра комбинация. Жената Везни добре ще разбира и двете страни на мъжът Близнаци, като това ще бъде доста стимулиращо за техните отношения. Близнакът ще може лесно да общува с Везните, а това ще ги прави щастливи, когато споделят своите идеи.

Единственият проблем при съчетанието на тези дава зодиакални знака е, че и жената Везни и мъжът Близнаци обичат да харчат пари. Тези два въздушни знака са много подходящи интелектуално един за друг, обичат забавленията, социалния живот и пътуванията. И двамата се радват на приятни събирания и най-вероятно никога няма да си бъдат в къщи освен, ако къщата им не е пълна с гости.

Списъкът с негативните страни на такова партньорство е твърде кратък, защото и двамата много често са виновни за едно и също нещо, а това няма как да предизвика кой знае какво негодувание. От казаното до тук може да се заключи, че жената Везни и мъжът Близнаци са доста подходящи играчи в едни мач, в който те не са в противниковия отбор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
518
45
34
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати