ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Лъв и мъж Везни

Връзката между жена Лъв и мъж Везни

Връзката между жена Лъв и мъж Везни

Жената Лъв и мъжът Везни имат много общи личностни черти и смело може да се каже, че те са зодиакално съвместими. И двете страни са родени за да се влюбят и те правят това много по-лесно отколкото другите зодиакални знаци. Те живеят от романтиката и между тях няма да има недостиг на романтични жестове, като даване и получаване на подаръци, писане на любовни писма и съобщения, вечери на свещи и други. И за двамата любовта е стойностна и това кара техните партньори да се чувстват специални.

Друго нещо, което допринася за голямата любовна съвместимост по между им, че техните качества се допълват взаимно. Така например, гъвкавостта на Везната се балансира значително с упоритостта на Лъва. Въпреки това, ако последната започне да доминира твърде много, могат да се появят някои проблеми в отношенията им. Но дори и тогава, Везната е в състояние да се справи дипломатично с нещата и връзката им да продължи по старо му. И двамата обичат фините неща от живота и вярват, че могат да живеят в настоящето и да му се наслаждават.

Ако един мъж Везни търси трайна любов, то жената Лъв е един от най-добрите варианти за това. Те споделят толкова много от чертите на характерите си, че имат пълни шансове за хармонична любов, а след нея ще има и много, ама много романтика. И двете страни са пълни със страст и нямат никакви угризения да изразяват това, което чувстват. На практика, всеки път той ще дойде и по нов творчески начин ще и каже колко я обича. В замяна на това тя ще го обсипва с внимание, благодарност и грижи. Тази комбинация ще бъде наистина мощна.

Лъв и Везни са големи приятели, любовници, братя и сестри, щедри колеги и топли роднини. Техните общи бизнес начинания, процъфтяват с мощна скорост, тъй като те знаят как да се справят с всички лични и професионални дела. В една любовна връзка или брак, те са отлична двойка. Като родители те са прекрасни, тъй като и двамата са много топли, любящи и същевременно респектиращи и авторитетни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 7
3 8
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
светлана
светлана
07.02.2015 14:43
35г.щастлив брак майка и татко.
5
0
9
9
09.07.2014 19:18
Ей Лъвици прекрасни сте..
13
0
маринова
маринова
15.01.2014 21:10
да така е
8
0
г.младенова
г.младенова
30.12.2013 15:12
всичко това е точно така
9
0