ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Близнаци и мъж Лъв

Връзката между жена Близнаци и мъж Лъв

Връзката между жена Близнаци и мъж Лъв

Жената Близнаци и мъжът Лъв се разбират добре. Те са социални личности, които обичат да се срещат с нови хора и да посещават партита. Той има забавно чувство за хумор и тя много го харесва, а той обожава нейната жизненост и страстта и към живота.

Много важно за съвместното им съжителство е да не забравят да си правят комплименти и никога да не заемат страната на някой друг човек. Трябва да се подкрепят, защото предателството е нещо, което те няма да могат да простят.

Лъвът по природа е ловец, но как ли е уловил прекрасната дама Близнаци? Без да обиждаме самочувствието му, можем да кажем, че тя се оставила да бъде уловена. В началото, когато той е започнал да ви ухажва, ловът е разпалил апетита и страстта му. Скоро обаче дами, вие ще разберете, че той също има нужда да бъде обграждан с много внимание. Не забравяйте да отдавате необходимото признание на добродетелите, които той притежава. А те хич не са малко.

Ще разберете, че мъжът Лъв прави подаръци с безгранична щедрост, а грешките прощава с царско великодушие.

Внимавайте, защото едни от малкото неща, които той няма да ви прости са непостоянството и двойствеността.

Лъвът е неподвижен знак и се нуждае от стабилност във връзката. Така че единственото, което можете да направите е да му я осигурите.

Жената Близнаци често е по-агресивна, но това не я притеснява. Лъвът е напълно подходящ да утолява бурните и страсти. Зодиакално именно той е напълно съвместим с нея. Това важи в пълна сила за сексуалния живот. След секс, тя иска да говори с половинката си. Внимавайте драги Лъвове, не правете грешката да заспите веднага след секс, за да не я разгневите.

Трудно е да се определи кой точно ще доминира в тази връзка. Царствената природа на Лъвът предполага, че той ще налага правилата. Ако Близнаците са достатъчно хитри ще го оставят той да доминира. Или поне да си мисли така...

Връзката ви има всички шансове да бъде дълготрайна. Взаимно ще разпалвате пламъка на своята любов и ще се радвате на хармоничното съчетаване на елементите Въздух и Огън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 5
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ани
Ани
31.10.2014 15:49
И аз супер вярно
4
0
Mina
Mina
26.07.2013 00:56
нямам думи :D
0
0