Връзката между жена Овен и мъж Козирог

Връзката между жена Овен и мъж Козирог

Сериозността и задълбочеността на Козирога изпъква в цялата си светлина, когато той е покрай веселия нрав и лъчезарното поведение на жената Овен. В това отношение можем да кажем, че противоположностите се привличат.

Именно точно тези негови качества привличат жената Овен към него. Когато тя закопнее за сериозна връзка, няма по-подходящ от него. Козирогът ще оцени подобаващо вашите качества и стремежа ви да бъдете първа във всичко, с което се захванете.

Все пак Овенът не притежава упоритостта на Козирога да преследва целите докрай. Именно затова той е до вас скъпи дами, да ви дава опора за всичко и да бъде вашият стълб в живота.

В сексуалните отношения жената взима по-често инициативата. Семейството, създадено от тези двама представители на зодиака не изключва сблъсъци и борба за надмощие. Скъпи Овни, научете се да отстъпвате, за да цари мир и хармония в отношенията.

Дами, ако тепърва започвате връзка с Козирог, трябва да знаете, че той играе по правилата и вярва в старомодните срещи. Задължително той трябва да ви покани, не правете вие първата крачка.

От друга страна Овните вярват в равните права между мъжа и жената. За Овенът нарушаването на правилата всъщност е проява на инициативния дух. Това е и причина за честото преплитане на рогата в техните отношения. Сдържаният Козирог намира Овена за изключително съблазнителен, но и за доста смущаващ.

Тя уважава неговото чувство за логика и високата интелигентност, но често го намира за скучен. Затова Козирози, внимавайте да не и доскучеете прекалено бързо. Когато сте около нея бъдете по-жизнерадостен и импулсивен. Първоначалното привличане между тях двамата е силно, но има опасност с времето чувствата да охладнеят.

Тази комбинация гарантирано е добра за приятелство, но при развитие на романтични отношения трябва да внимават, за да не остане някой силно разочарован.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати