ezine.bg»Статии»Любопитно»Връзката между жена Водолей и мъж Телец

Връзката между жена Водолей и мъж Телец

Връзката между жена Водолей и мъж Телец

Непостоянство и объркване, характеризират профила на една жена Водолей, като същото се отнася и за любовния и живот. Тя е много лоялна и обича свободата си. Жената Водолей е като пеперуда, отсяда при всяко едно цвете, но не принадлежи да никое. Ако я оставите да се чувства свободна, то тя ще ви заобича повече, отколкото ако я ограничите или затворите в клетка.

Страстта не е една от личностните черти на една жена Водолей, напротив нейната любов ще бъде открита и непретенциозна. Нейното доверие произтича от факта, че тя предварително е прегледала всичко под микроскоп и само след като се е уверила във вашата честност, тя ще поеме следващата стъпка.

Мъжът Телец вярва в практичността и простотата, неговия подход към живота е стъпил здраво на земята, конвенционално и разумно. На другия край ние имаме жена Водолей, която е винаги срещу нормите и вярва в съвременния и прогресивен подход. Той е против промяната и се интересува от нещата, точно такива каквито са. Тя предпочита да се промени, заедно с променящия се свят около нея и да бъде в хармония с него. Поради тези факти една такава връзка може да срещне известни проблеми относно съвместимостта.

Любовта между мъж Телец и жена Водолей няма много големи шансове за съвместимост. В началните етапи на връзката, той може да се чувства така, сякаш те имат много общи черти. Въпреки това, колкото по напред продължават тези два зодиакални знака, толкова по-голяма е вероятността те да започнат да имат все повече и повече различия. Неговите конвенционални идеи ще влязат в конфликт с нейните радикални методи и общителната и природа, като това може да го накара да изпитва ревност.

И жената Водолей и мъжът Телец имат силна решителност и борбата за надмощие е много вероятна при една такава връзка. За да останат заедно те ще трябва да се научат да се огъват и да оставят противоположния пол да поема водещата роля.

Рейтинг

5 6
4 2
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Пи1
Пи1
22.02.2015 01:06
Офф вярно е за съжаление наистина много конфликти има и не само това.Замисляйки се за живота човек забравя човека до себе си и го наранява без повод с думи,недозамислени.
1
0
Магда
Магда
30.07.2014 20:10
Мама и тати са водолей и телец и макар, че ги водят за особено несъвместима двойка, с компромиси и с любов, всичко е постижимо. Заедно почти 20 години и с пълна пара напред! :)
6
0
Оля
Оля
27.02.2014 13:47
Дали е вярно???
2
0