Връзката между жена Козирог и мъж Овен

Връзката между жена Козирог и мъж Овен

С какво е синоним зодия Козирог? Сила, постоянство, надеждност и сигурност са характерните черти на този зодиакален знак. Козирогът е решителен и полага доста усилия и труд, за да постигне целите си, бавно и постепенно, може и като костенурка. Представителите на този зодиакален знак завършват винаги с победа в състезанието.

Съвместимостта между зодиите Козирог и Овен не е твърде лоша. Представителите и на двата знака са силно мотивирани хора, които знаят как да се движат напред и как да постигнат целите си. Въпреки, че техните методи за постигане на това могат да са твърде различни, което е причината да се създаде напрежение в отношенията им. Овена е по-фокусиран върху независимостта, творчеството и самостоятелността. А жената Козирог застанала от другата страна смята, че социалните норми и строгите графици не са създадени просто така.

Жената Козирог работи по-добре в среда, където има строга йерархия, строги дефиниции и ред. Друга област на сблъсък между тези зодиакални знаци са социалните обичаи и традиции, които жената Козирог обича да спазва, докато това не може да се каже за мъжът Овен.

Основните черти на личностите на жената Козирог и мъжът Овен говорят, че те вероятно си подхождат един с друг. И двамата са силни, когато застанат начело и е малко вероятно да бъдат компрометирани. Проблемите ще се появят когато мнението на Овена не съвпадне с гледната точка на жената Козирог. Той има определено виждане за нещата и не е в състояние да промени мнението си по какъвто и да е повод.

Един мъж Овен е склонен към екстравагантността, докато жената Козирог изобщо не харесва това. За да успее такава връзка, жената Козирог трябва да се научи да отстъпва понякога.

От положителна гледна точка Овена може да донесе надежда, жизненост и ентусиазъм в живота на жената Козирог, а тя от своя страна да го научи да бъде по организиран и търпелив. Като цяло, тази връзка се нуждае от доста толерантност.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 1
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати