Връзката между жена Дева и мъж Телец

Връзката между жена Дева и мъж Телец

Това което трябва да се знае за една жена Дева е, че тя е доста смела. Тя може да ви изглежда прекалено срамежлива и стеснителна, но при нея нещата не са каквито изглеждат. Жената Дева може да не направи нищо или да направи всичко за хората които обича. За нея не съществува никаква друга любов, освен истинската. Девата може да направи много неща без да влага каквито и да било усилия, а просто да използва ума си.

Жената Дева ще е напълно отдадена и лоялна към вас в една връзка. И все пак ако нещата не потръгнат добре, то тя е в състояние да стане студена, колкото Северния полюс. Жената Дева е една странна смесица от емоции и практичност, романтика и здрав разум.

Зодиакалните знаци Дева и Телец, имат редица общи черти, които ги правят съвместими до голяма степен. И двамата са много практични в техния подход към живота. Мъжът Телец и жената Дева имат големи шансове за една сполучлива връзка. Неговата страст е тази, която ще възпламени огъня, а тя просто ще се опитва да го контролира. Мъжът Телец ще помогне на жената Дева да разкрие най-добрите си страни, а тя от своя страна ще бъде привлечена от неговите дълбоки емоции. Той е много страстен и част от тази страст ще се пренесе върху нея.

Почти на сто процента е сигурно, че в една такава връзка ще липсва ревност, защото и жената Дева и мъжът Телец са твърде посветени на лоялността в живота. Мъжът Телец лесно може да бъде привлечен от харизмата на жената Дева, като съвместимостта им е доста голяма, заради тяхната преданост и лоялност. Тя винаги ще бъде привличана, отново и отново от емоционалното и духовно естество на мъжът Телец.

Освен малките и сладки кавги по между им, всичко останало ще върви добре и то с пълна сила. Като тази връзка се оказва една добра комбинация от гледна точка на зодиакалната съвместимост. Защото и двата знака, обикновено обичат да стоят надалеч от безразсъдството, екстравагантността и непоследователността.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 4
3 4
2 2
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти