ezine.bg»Статии»Любопитно»Връзката между жена Близнаци и мъж Риби

Връзката между жена Близнаци и мъж Риби

Връзката между жена Близнаци и мъж Риби

Ако се ожените за жена Близнаци ще живеете едновременно с две различни жени. Тя има двойствена природа и е способна да показва на различните личности, различните черти на характера си. Въпреки това, основната ви задача, ако искате да бъдете с нея е да я накарате да се почувства ангажирана.

Когато успеете да се слеете с нея на умствено, духовно и физическо ниво, то вие ще се запознаете с една истинска жена изпълнена със страст. За жената Близнаци романтиката е един от най-лесните начини за комуникация. Тя е толкова жизнена и изпълнена с живот, че с нея може да забравите и за най-големите си проблеми. Тя има способността да озари и най-мрачната атмосфера и то само със своето присъствие. Една жена Близнаци няма да се умори да ви дарява с малки, сантиментални жестове, които ще запазят романтиката в една връзка жива.

Жената Близнаци е много по-отворена за нови идеи, отколкото мъжът Риби. И двата зодиакални знака са доста адаптивни и гъвкави. Жената Близнаци е доста рационална в своя подход към живота, докато мъжът Риби живее в един много по-спокоен свят, където всичко е перфектно и всичко е наред. Това се явява едно от основните различия в тази връзка.

Разговорите им могат да бъдат дълбоки и от време на време да не доведат до никакъв резултат, тъй като мъжът Риби не е в състояние да изрази напълно чувствата си. Въпреки това, Близнака ще има голяма полза от неговата мъдрост. И двамата имат различни мирогледи към живота и е трудно да се адаптират напълно към гледната точка на партньора си. Те трябва да направят съзнателно усилие, за да останат заедно и да запазят връзката си. В противен случай, няма да има нищо друго освен мъка и за двамата.

За да съществува такава връзка, и двата пола ще трябва да правят доста компромиси. Изпълнена с копнеж, първоначално жената Близнаци ще бъде привлечена от страстния характер на мъжът Риби, но скоро различията по между им ще започнат да се проявяват. Тя ще бъде твърде красноречива, когато говори за чувствата си, докато на него ще му е доста трудно да изразява това което чувства. Нейната прямота и остър език, допълнително ще наранят чувствителното сърце на Рибата.

Рейтинг

5 4
4 5
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Krasimir
Krasimir
01.04.2015 13:39
Zawto ribite se vlybvame mnogo lesno bes maitap
4
0
Krasimir
Krasimir
01.04.2015 13:38
As swto imax priatelka bliznaci naistina 4 etrudno se tazbiraxme no vsepak si imaxme i slatki momenti ot dw na viatar xaxaxa
0
4
кали
кали
31.07.2014 11:25
Ох,аз имам мъж от тази зодия.Много сложен характер,не че аз съм много лесна,но и той е един тънкообиден,все да се съобразяваш с него иска , не търпи критики...все е недоволен,негативен.Но ще си търпим рибките
12
0
Зорито
Зорито
01.07.2014 00:50
Вече 7 години съм с риби и живота бих казала, че е песен.Не мога да се оплача, компромиси има винаги но аз съм типичен близнак, а той е риба до мозъка на костите си и някак нещата си вървят.Определено предпочитам рибката си, вместо стрелец, телец, дева или скорпион.Лично мнение е, но статията е вярна поне по - голяма част от нея.
4
0
близначка
близначка
23.09.2013 04:00
Напълно съгласна съм с всичко написано!
6
0
Krasimir
Krasimir
01.04.2015 13:34
As sm ribi i swto sm sglasen vsi4ko napisano apsolytnoo
5
0
Тифани
Тифани
26.08.2013 15:53
Тя ще бъде твърде красноречива, когато говори за чувствата си, докато на него ще му е доста трудно да изразява това което чувства. ето това е изключително точно - ако рибоците се научат да споделят и да имат доверие на близнаците дори и да им се вижда безсмислено и нелогично това, което искат те то връзката е възможна. Прекрасни емоции имам в точно такава връзка.
6
0