ezine.bg»Статии»Любопитно»Връзката между жена Лъв и мъж Водолей

Връзката между жена Лъв и мъж Водолей

Връзката между жена Лъв и мъж Водолей

Връзката между жена Лъв и мъж Водолей е изцяло основана на закона за привличане на противоположностите. Вие сте толкова добри приятели, че най-нормалното нещо е да се превърнете и в любовници. Това е и последователността във вашите отношения – първо много добри приятели, а след това и участници в страстна връзка. Въпреки това не е изключено да сте се влюбили от пръв поглед.

Между вас няма нищо общо, вие сте напълно различни характери, но все пак привличането във вашата връзка е напълно всепоглъщащо. В леглото сте страстни и ненаситни.

Любовта между вас е много красива, но не са изключени разриви в отношенията. С времето магнетичното привличане, което имате може да намалее и дори да си отиде.

Важно е жената Лъв да обвърже мъжът Водолей, но все пак да не му отнема свободата, която е изключително скъпоценна за него. Затова дами, трябва да се научите да му оставяте пространство и да не го карате да се чувства притиснат и едва ли не заклещен в тази връзка.

Мъжът Водолей трябва да и осигури топлината и уюта на семейното огнище. Те са важни за нея и мъжът трябва да има това предвид. Той трябва да повдига кралското и самочувствие с постоянни комплименти. Все пак тя е с кралска кръв и трябва да и се отдава необходимата почит и внимание.

И двамата са склонни към критики, но трябва да овладяват тази своя наклонност, за да се избегнат търкания и проблеми. Критичната страна трябва да бъде умерена и разумна. Усилията им трябва да бъдат насочени към взаимно разбирателство, за да бъде този съюз по-дълготраен.

Той е ексцентричен, а тя има твърдо изградена позиция за нещата. Тези две техни черти свидетелстват, че в тази връзка никога няма да има покой.

Ако жената Лъв и мъжът Водолей искат отношенията им да бъдат сериозни и да продължат в бъдещето трябва да правят много компромиси. Прекалено различни са и това може да бъде фатално за тях. В началото взаимното сексуално привличане поставя на заден план всичко друго, но с охлаждането на сексуалните страсти на дневен ред излизат сериозните различия в характерите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 10
4 10
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Водолейчо96
Водолейчо96
10.08.2016 17:27
Жената на моите мечти.
6
0
Лъвицата
Лъвицата
08.08.2015 19:44
мога да кажа като жена лъв ,че съм от 16 годишна с моя мъж водолей, и връзката ни е била подлагана на всякакви изпитания и винаги е оцелявала, разделяли сме се ,но винаги сме се намирали след това. Страстта никога не намалява, винаги е като че ли те удрят мълнии и те върти ураган. Много сме различни, но и в много отношения напълно еднакви, та чак съм се учудвала. Много сме грижовни един към друг, но винаги той е по грижовен към мен, а себе си не оставя много на моите грижи, демонстрира че той е мъжът и, че трябва той да е по-грижовният. Имаме такива моменти в нашата връзка, в които като че ли се влюбваме отново и отново... Обичаме се до насълзяване, и когато сме разделени за кратък период, след като се съберем направо вулкан изригва... Спорим, отстъпваме или не, караме се или се сърдим..., но винаги трае за кратко, защото веднага виждаме, че не можем да сме скарани или сърдити... Просто единия не може без присъствието на другия. И в същото време винаги усещаме когато единия има нужда от пространство, свобода или уединение, и го разбираме и уважаваме. Винаги се защитаваме един друг, и двамата ненавиждаме някой да говори зад гърба ни и сме стигали до крайности в такива моменти. Заедно сме от почти 15 години и мога да кажа че съм благодарна на съдбата, и искам връзката ни да не спира да бъде толкова жива, емоционална и енергична...
15
1
Юсуф
Юсуф
31.10.2014 09:03
А Лъвицата за Водолея се оказва истинско олицетворение на думата "жена". Красива, нежна, палава, забавна...и прекрасна. Водолей с Лъвица е ударил джакпота. И го знае.
25
2
Лъвица номер 1
Лъвица номер 1
31.10.2014 13:40
Ето нагледно как се ласкае Лъвица :) С такива думи, далече се стига ...
13
1
росинка
росинка
13.08.2013 14:55
Всички компромиси за тези водолейчовци си заслужават.Една лъвица с тях се чувства истински жива.
18
2
Маринка 1999
Маринка 1999
09.07.2013 04:13
Мога да кажа само, че аз като Лъвска особа бих направила абсолютно всякакви компромиси, заради Водолея на мечтите ми ;p
17
0