ezine.bg»Статии»Любопитно»Връзката между жена Лъв и мъж Стрелец

Връзката между жена Лъв и мъж Стрелец

Връзката между жена Лъв и мъж Стрелец

Жената Лъв и мъжът Стрелец са подвластни на стихията Огън. Връзката между тях има бъдеще, но това не означава че ги чакат безоблачни времена. Ще имат проблеми помежду си, някои от тях породени от неподходящите шеги на Стрелеца. Неговата непохватност до голяма степен дразни лъвската и природа.

Двамата ще прекарват времето си забавно и весело, но със задълбочаването на отношенията, мъжът Стрелец ще се опита да поддържа дистанция, която хич няма да се хареса на лъвицата.

Когато тя обича истински се отдава изцяло и границите трябва да бъдат премахнати. Именно затова Стрелци, опитайте се да не бягате и не поставяйте прегради между вас, ако искате да запазите вашата половинка. Изяснете тази проблемна зона в отношенията и намерете златната среда.

Неговата щедрост много и допада, той не се колебае да прави красиви и изискани подаръци. Жизненото и веселото му отношение към живота също е много привлекателно за нея.

В сексуалната сфера има силно физическо привличане и те двамата са си напълно достатъчни за задоволяване на всички сексуални желания. Химията между тях е напълно удивителна.

Романтиката в тази връзка е дълготрайна и ще се запази с годините. Нещо, което е много важно и почти непосилно за повечето двойки.

Жената Лъв трябва да опитоми своята склонност към флирт, за да не се получи пропукване в отношенията с партньора.

Въпреки всички трудности този съюз има потенциал да бъде перфектен. И двамата трябва да направят някои компромиси в името на общото щастие.

Стрелецът търси верен приятел, пред който да може да разкрие своята душа.

Той държи на честността и не се страхува да казва истината, очаквайки същото от своята партньорка. Дами не го лъжете, защото той няма да може да ви го прости. Подкрепяйте го и бъдете негова опора, бъдете искрена и той ще го оцени.

Не постъпвайте нечестно спрямо него и не се опитвайте да го обсебите, защото няма да пожънете нищо добро.

Лъвът не бива да се държи властно, просто трябва да се отпусне и да се наслаждава на страстната връзка с мъжа Стрелец.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 10
4 8
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
gergana
gergana
02.03.2015 20:15
Taka e
4
0