Как да изглеждаме добре на снимки

Секси Момиче

На всеки се е случвало за пореден път да не се хареса как изглежда на някоя снимка. Това не само разваля настроението, но кара човек да иска да премахне снимката или просто да не я поглежда. Това не бива да бъде така, защото все пак снимките увековечават емоции и места, любими хора и щастливи моменти прекарани заедно с тях. За да не оставате разочаровани вижте някои съвети, които ще ви помогнат да изглеждате по-добре на снимки.

Усмивката е задължителна. Тя излъчва щастие и топлина, но ако не искате да изглеждате комично трябва да заложите на умерена усмивка. Трябва да изглеждате естествено, докато се усмихвате, защото никой не харесва изкуствените усмивки.

Според някои фотографи, апаратът кара косата да изглежда леко сплескана и без обем. Преди снимка разрошете леко косата си.

Прическа

Дръжте главата си вдигната високо, за да не получите двойна брадичка на снимката. Опитайте се нивото на очите ви да бъде на нивото на обектива. Снимки направени отгоре ще скъси краката ви, а снимка направена отдолу също няма да ви покаже в най-добра светлина.

За да изглеждате по-слаба и грациозна изнесете леко единият крак пред другия. Завъртете и раменете си така, че тялото ви да застане под лек ъгъл спрямо фотоапарата.

Сложете ръцете си на ханша, за да изглежда талията ви още по-тънка. Ако се снимате в седнало положение, наведете се леко напред и облегнете лактите на коленете си. Така могат да се прикрият пълни бедра.

Снимка

Внимавайте да не мигнете докато ви снимат, защото резултатът не е красив.

Не забравяйте за гримът. Дори да е лек, той ще направи лицето по-изразително, а тенът ще бъде равномерен. Не залагайте на много тежък грим, защото може да се получи обратен ефект и изражението ви да изглежда восъчно.

Чрез носенето на тъмни дрехи ще изглеждате по-слаби, но черният цвят ще убие цвета на лицето ви. За горната част на тялото подбирайте по-свежи цветове. Така ще разкриете хубавите нюанси на кожата си. Прекалено шарените дрехи обаче ще отклонят вниманието от лицето.

Не се стягайте на снимки и не се впускайте в мисли как точно изглеждате. Наслаждавайте се на случващото се в момента и бъдете естествени.

Рейтинг

5 5
4 2
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати