На кой сезон отговаряте и какви цветове ви отиват

На кой сезон отговаряте и какви цветове ви отиват

Различните сезони ни носят различно настроение. Обикновено се зареждаме с енергия през пролетта, използваме я през летния сезон, постепенно се укротяваме през есента, а зимата си почиваме и си мечтаем да дойде отново пролетта, която ще ни зареди с нови сили. И от въртене на сезони – годината е изминала.

Кои дами на кой от сезоните отговарят и можем ли според това да кажем какви са цветовете, които им отиват? Женската красота е необяснима. Тя трудно може да се сравни и сравнението да изглежда достатъчно силно и на мястото си.

Сезоните носят определен заряд, както и дамите. Проверете кой е вашият сезони кои съответно са вашите багри:

Зима

Дамите, които отговарят на най-студения сезон през годината са с много светла, почти порцеланова кожа, тъмна коса и светли очи. Напомнят на Снежанка. На такава жена й отиват много цветове. По-добрият избор са тъмните багри – те ще контрастират с кожата й, освен това по този начин ще изпъкват очите й. Светлите цветове също й отиват, но задължително трябва да има някакво контрастиране, за да не изглежда така сякаш се „слива” с бялата си блуза, например.

Пролет

Дамите пролет са изключително нежни и деликатни – имат коса с медени отблясъци и чаровни лунички по лицето. Очите им са в светло кафявата или зелената гама. За тези жени подходящи са цветните неща – ярки цветове, които правят впечатление и се забелязват.

Лято

Жената лято е с прекрасна руса коса, бяла кожа със загар от слънчевите лъчи. На тези жени им отиват почти всякакви цветове, но те лично предпочитат светлите и свежи неща – като самия сезон.

Есен

Дамите, които можем да асоциираме на сезона есен, са с кестенява коса и тъмен тен на кожата – от прасковено до по-тъмно кафяво. На тези дами им стоят прекрасно цветове в гамата на есента – кафяво, жълто, а защо не и свежо зелено.

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати