Какво отблъсква мъжете

Какво отблъсква мъжете

Жената е нежно и крехко създание, такъв е и образът и в мъжкото съзнание. Съществуват някои женски действия, които биха отблъснали мъжът надалеч. Вижте кои са те.

Вулгарно поведение – за повечето мъже, псувни, които излизат от устата на жената са напълно неприемливи. За един мъж една от най-лошите гледки и жена, псуваща като каруцар. Затова дами, напълно се въздържайте от такова поведение.

Мъжки аромати и бельо – повечето мъже обичат да виждат жената до себе си, облечена само по широка тениска, но да я видят обута в мъжки боксерки и то точно преди интимен момент съвсем не отговаря на представата им за сексапил. Силното и ухание на мъжки парфюм също не е особено секси.

Липса на бельо – в повечето случаи мисълта за отсъствието на бельо предизвиква мъжкото въображение. Това обаче е привлекателно само когато е в точно определен момент. На мъжа няма да му хареса мисълта да сте навсякъде без бельо. Има опасност да направи асоциация, че сте готови за секс на други места и с когото и да е.

Прекалено сложна интимна прическа – вместо да постигнете желания ефект, може да смутите и объркате мъжа. Най-лошото, което може да се случи е да го разсмеете, но не и възбудите.

Мъжете не обичат прекалено много въпроси. Не обсипвайте своята половинка с хиляди питания, защото най-много да се затвори още повече в себе си, а и ще бъде силно подразнен от вас.

Комплексите – мъжете бързо забелязват, когато жената няма високо мнение за себе си. В резултат, те започват да я смятат за депресирана и непривлекателна.

Лоши навици – всички мъже искат половинката им да бъде нежна, мила и направо идеална. Затова гризането на нокти, постоянно пушене и подобни дейности няма да ви направят по-привлекателна в очите на мъжа.

Пияна жена – това е гледка, която не е приятна за нито един мъж. Прекалено пияна и залитаща жена не е красива гледка, затова бъдете умерени в консумацията на алкохол.

Прилепнали и прозрачни дрехи са секси, това е безспорен факт. Тоалетът обаче не бива да бъде твърде предизвикателен. Съчетайте секси блузка с по-скромен панталон. Мъжете обичат да предвкусват, затова оставете някои тайни за по-късно през деня.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 2
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
ох
ох
19.07.2013 00:42
Слагам лош вот, защото във всяка ваша статия има граматични грешки. Срамота е човек, който пише статии, да не знае дори правилото за пълен и кратък член!!!
1
0