Връзка с по-млад мъж

Връзка с по-млад мъж

Често срещана е връзката между млада жена и по-възрастен мъж, но и обратната позиция не е невъзможна. Да разгледаме каква е връзката между зряла жена и млад мъж и къде са скрити проблемите.

На първо място обществото. То отново не гледа с добро око на подобни отношения, също както при връзката на млада жена и зрял мъж. Тези връзки се приемат като лудост и като някаква прищявка, по скоро някаква нужда на средната възраст, отколкото нещо по-сериозно.

Отново се прокрадват слуховете, че тя е богата и уверена жена с много задължения и без никакво време, а той е момчето за всичко – идеалният мъж за забързаното ѝ ежедневие.

После се появяват приказки и за него – той има сериозен комплекс относно майка си или пък използва невинната женица, за да се издигне в обществото. Истината е една – хората винаги могат да намерят за какво да ви обсъждат, така че, ако имате подобни взаимоотношения, просто ги изживейте.

Младите мъже, освен всичко останало, са по-енергични и са по-послушни. Проблемите с по-зрелия мъж, така да се каже – проблемите на възрастта, не могат да се срещнат при младия мъж.

За повечето хора това изглежда като бягство от реалността за жената, не като нещо сериозно и обещаващо. Колкото и да е отхвърляна връзката на зрял мъж и млада жена, тя е по-приета от тази на възрастна жена с по-млад от нея мъж.

Това си е абсолютен двоен стандарт. Ако зрял мъж е „хванал” младо гадже, то той е абсолютен късметлия в очите на приятелите си, но ако зряла жена има по-млад мъж до себе си, в очите на нейните приятелки това е някаква временна криза, дори може да се каже лудост.

Отношенията между хората не се делят на години. Ако и двамата искат едно и също и са доволни на това, което получават като отношения и чувства от другия, не би трябвало да има проблем.

Никой не може да гарантира вечна връзка, независимо дали сте с човек на вашите години, по-млади или по-възрастни, така че просто изживейте любовта.

Рейтинг

5 4
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
мима
мима
22.02.2014 22:06
Много точно.Ако сте влюбен и това те прави щастлив.На кого му пука за годините.
6
1
Анелия
Анелия
29.08.2013 10:44
Много ми е чудно като пишете такива статии, дали имате подобни изживявания или са само на база наблюдения? Защото само човек минал през такива връзки може да ги коментира и пак неговото мнение не е меродавно, защото всяка връзка си е сама за себе си. А пък за реакциите на обществото повече вие говорите, колкото са реални те.
7
1

Свързани рецепти