ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Срещите от сайтове за запознанства

Срещите от сайтове за запознанства

Срещите от сайтове за запознанства
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл-20%
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
22.50 лв.
Виж ››

С напредването на технологиите, все повече популярност придобиват и интернет запознанствата и интернет връзките.

Сайтовете за запознанства са един от начините да поговориш с някого и да представиш себе си така, както искаш да изглеждаш, тоест хората там не винаги са реални. Обикновено всеки се опитва да направи добро впечатление и да не показва недостатъците си още от самото начало.

Интернет отношенията и сайтовете за запознанства ти дават възможност да криеш недостатъците си доста дълго време, дори да забравиш за тях, да забравиш и притеснението.

Рано или късно, когато си поддържал дълго време връзка с човек в интернет, един от двамата, а може би и двамата, ще прояви силно желание да се срещнете на живо, да усетите погледите си, да видите усмивките си – каквото и да ни дават сайтовете за запознанства и различните социални мрежи, нищо не би могло да се сравни с истинската тръпка от първата среща очи в очи.

Това което трябва да знаеш за среща от сайт за запознанства е на първо място бъди внимателен. Нека не звучи параноично, но ти не познаваш човека с когото си пишеш, а може би го познаваш, но не можеш да си сигурен в това, докато не се видите в реалността.

Срещите от сайтове за запознанства

Изберете си място, на което да има повече хора, дори това да е само параноя, не би ви струвало нищо да вземете допълнителни мерки. Ако сте се държали естествено през времето, през което сте си писали, няма да има проблем и сега, но ако сте били „някой друг”, трудно ще поддържате тази чужда самоличност дълго време.

Какъв е изводът от това – бъдете себе си и в реалността, и в сайтовете за запознанства, защото трябва да си намерите човек, който ще хареса вашата истинска същност, а не фалшивата маска на идеален, качество което в крайна сметка никой не притежава в реалния живот.

По този начин няма да има значение дали сте се запознали на работното място, в кафенето или в сайт за запознанства. И ако този някой поиска да ви срещне, то това ще е заради вашите качества, а не заради измислени такива.

Такива срещи вече не са рядкост, дори не са нещо странно. Така, че не се притеснявайте. Около всички нас има толкова много примери за щастливи двойки, които са се запознали чрез сайт за запознанства. Защо това да не се случи и на вас?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest