ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Какво издава формата на ноктите ви

Какво издава формата на ноктите ви

Маникюр

Не само формата на ръката и линиите по дланта ви, но също така и формата на ноктите ви издава много за характера ви, за добрите и лошите ви черти. Естествено, тук не се взима предвид корекцията на ноктите с изкуствено удължаване, което променя и формата.

Ако ноктите ви са с формата на трапец, тоест са скосени отдолу нагоре или отгоре надолу, вие сте човек, който е напълно уверен в собствените си сили.

Но стига някой, дори човек който не ви е близък, да ви намекне, че страдате от комплекси и сте неуверен, вие реагирате първо с избухване, а след това се затваряте в себе си.

Въпреки че не искате да го признаете дори пред себе си, вие сте романтична личност. Всичко красиво ви прави впечатление, харесвате нежната музика и поезията, но се опитвате да не го показвате.

Лакиране на ноктите

Ако ноктите ви са с правоъгълна форма, вие сте човек, зареден с огромна енергия и оптимизъм. Вие обожавате да сте в центъра на събитията и никога не се отчайвате, дори целият свят да е срещу вас.

Според вас всеки неуспех е просто поредният урок, който е трябвало да научите. Вие успявате да се радвате на всяка щастлива минута в живота ви и да намирате плюсове дори в минусите.

Ако ноктите ви са квадратни, вие имате превъзходен характер – спокойни сте и реагирате адекватно дори в най-критичните ситуации.

Не сте от хората, които се вторачват в миналото и предпочитате да вървите само напред, като живеете само с днешния ден и с плановете си за утрешния.

Ако ноктите ви са със заоблена форма, вие сте много ранима личност. За вас е характерно постоянното романтично планиране на бъдещето, вие живеете в свой илюзорен свят. Не можете винаги да сте обективни, обикновено действате пристрастно.

Винаги сте завладени от чувството за вина. Вие сте идеалният приятел, който ще се притече на помощ, дори когато не е в добри отношения с някой, който му е бил близък.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ана
Ана
18.10.2015 21:01
Пълни глупости !
0
0