ezine.bg»Статии»Любопитно»Връзката между жена Рак и мъж Везни

Връзката между жена Рак и мъж Везни

Връзката между жена Рак и мъж Везни

Когато Везни и Рак са в романтична връзка, те правят примамлива, но трудна комбинация от въздух и вода. И двамата обичат хармонията и работят усилено, за да я постигнат в отношенията си.

Един мъж Везни е много логичен човек с практически решения за почти всички проблеми на света. Той е много ентусиазирано и оптимистично лице, с чаровна усмивка. Той се стреми към хармония във всички аспекти на живота. Везни е измислил романтиката в романтичната връзка с жена Рак, той винаги се оказва достоен другар с всички трикове на романтика и любов.

Една жена Рак може да покаже много общи характеристики в рамките на кратък период от време. Тя по същество е много чувствителна и емоционална, с дълги резки промени в настроението, които носят вълни от емоции в нея. Тя има силна решителност и чувство за кариера/пари. Тя обикновено е много срамежлива и се колебае да направи първия ход в една връзка, поради страха си от отхвърляне. В една връзка с мъж Везни, тя става много грижовен и разбиращ спътник. Тя има прекрасно чувство за хумор, коeто поддържа високия дух на Везните.

Тя е много всеотдаен и състрадателен партньор за мъжа Везни. Въпреки, че тя е песимист, то неговия оптимизъм може да балансира живота им добре. Тя може да го накара да се усмихнете когато е мрачен и дори може да вземе мъдри решения за него, когато той е нестабилен. Но понякога безразличното отношение може да го нарани неимоверно, тъй като той е много откровен и тя не може да отговори положително на критика му. Въпреки това, прекрасната усмивка и възхвалителните думи на мъжа Везни може да я ободри отново и да я направят същия весел човек, който той обича и го кара да се усмихва. Мъжът Везни е човек, който не страда от мъжко его и се възхищава и зачита всяка частица от това, което тя представлява.

Един мъж Везни се превръща в един чаровен любовник за жената Рак. Той е дълбоко романтичен и изразява любовта си с такава благодат, че я кара да се чувства сигурна и просто като принцеса. Тя страстно обожава, любящия му характер. Той се хармонизира добре с променливите настроения на неговата дама, като я кара да се чувства емоционално сигурна, което от своя страна носи всички нейни скъпи качества на лоялност, търпение и отдаденост.

И двамата са с красиво въображение и нежно и сантиментално могат да разберат промените в настроението и скритите различия помежду си и да работят за тези, които ще им донесат вечна хармония във връзката. Оптимизмът на Везните я учи да бъде по-свободна и експериментална, а песимизмът на Рака му показва как да бъде по предпазлив и да избяга от ненужни неприятности. Тя има сложно чувство за хумор, а той харизматична усмивка, заедно те могат да се смеят, да се балансират взаимно, да правят един на друг изненади, да танцуват и да стоплят сърцата си с любов.

Въпреки, че двойката жена Рак и мъж Везни не е много лесна за да се сработи, има много малко Рак - Везни отношения, които не могат да бъдат поправяни. След като те всъщност са заедно, те ценят връзката си по един или друг начин за остатъка от живота си. Тя може да бъде малко по-притежателна поради несигурността си и в някои случаи по-стисната, тъй като тя има силна загриженост за парите. Но той трябва да я увери в лоялността си и да и даде думата по финансовите въпроси. Също така тя трябва да му даде пространство. Всеки от тях трябва да се концентрира върху достойнствата на другия, въпреки че тези черти може да бъдат значително различни във всяко едно отношение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 8
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Sevi Sevito
Sevi Sevito
12.11.2014 21:04
от скоро съм с мъж Везни. аз съм Рак. Мога да кажа, че всичко горенаписано е вярно.. да наистина малко трудно се вземат решения.. при нас първата крачка беше от моя страна.. и съм му благодарна, че не ме отхвърли... мога да кажа, че това са най-щастливите ми дни през целия ми живот.. той наистина е чудесен.. и ме прави наистина щастлива.. стискам палци и на други двойки.. Дано и при тях да се получи, както между нас :} ^_^
23
1
8
8
09.07.2014 19:20
Нищо не става,не се лъжете..
9
11
Valentin
Valentin
15.01.2015 12:30
Ей депресанt
12
1