Връзката между жена Овен и мъж Близнаци

Влюбени

Близнаци - един човек, който е интелигентен любовник и който мисли с отворен ум, преди да се влюби в някой. Той избира разума пред гласът на сърцето, при вземането на важни решения по отношение на живота си.

Мъж Близнаци позволява на здравия разум да се задържи в решенията му и винаги се въздържа от вземането на прибързан и рискован избор в живота. Той обича да живее живота си по свой начин и със свои собствени условия. Той изслушва мнението на всеки един човек около себе си, но прави само това което чувства за правилно в крайна сметка.

Жената Овен се задвижва от импулс, който изисква и от партньора си, за да се забавлява и да има непрекъснат източник на забавление. Жената Овен е спонтанна и се интересува от връзката си, за да бъде жива. Тя би обичала една стабилна връзка, в която си партнира с верен и лоялен към нея партньор.

Тя се нуждае от редовно насърчаване от страна на партньора си, който да не спира да я цени и да и се възхищава. Жената Овен е известна с това, че е мечтател и вярва в един свят на фантазия и поради тази причина нейният партньор трябва да се съгласява с нея.

Връзката между жена Овен и мъж Близнаци

Мъжът Близнаци и жената Овен ще направят добра съвместимост, като той използва своя ум, а Овена използва сърцето си. Тези два знака ще се радват на взаимната си компания, за да бъде съвместимостта им вълнуваща.

Те споделят обща черта на поведение по отношение на независимият начин на вземане на решения, свободни от влиянието на другите и тази им черта ще продължи да ги държи на една страна. И двамата са приключенски настроени и заедно ще се радват да експериментират с нови неща.

Жената Овен, уповаваща се на смелата си личност, ще бъде в състояние да изкара на показ най-добрите качества на мъжът Близнаци.

Тя има тенденция да се превърне в завистлива и притежателна спрямо партньора си, в продължителен период от време и това може да разстрои и да отдалечи мъжът Близнаци, тъй като той не обича някой да повлиява на неговата природа или да контролира личното му пространство.

Тази връзка може да бъде поддържана само ако мъжът Близнаци се научи да приема свободният и приключенски характер на жената Овен. Ако тези нюанси са се слели, то те двамата могат да направят страхотна двойка.

Рейтинг

5 6
4 6
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати