ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Близнаци и мъж Скорпион

Връзката между жена Близнаци и мъж Скорпион

DesislavaDesislava
Новак
17793
Сексуални проблеми

Няма други два знака които да са толкова контрастни относно своите характеристики като мъжът Скорпион и жената Близнаци. Въпреки, че вие ще ги намерите в двата отделни края на едно въже, то по всяко време няма да липсват случаи, когато те ще се съберат заедно в хармония.

Тази двойка е често непостоянна и в конфликти помежду си, но с внимателната комуникация, те допринасят за приза "истинска двойка". Въпреки всичко нещата за тази двойка не винаги са розови, мъж Скорпион и жена Близнаци ще се изправят пред повече изпитания, отколкото всяка друга двойка в т.нар.зодиакален календар.

Един мъж Скорпион е известен със страстта си, както и със своята ревност. Съществува тънка линия между страст и мания и мъжът Скорпион често може да я пресече несъзнателно, което го кара да показва силни симптоми на ревност. Когато това се случи, тя – жената Близнаци може да изглежда направо шокирана.

Тя може да разбере това погрешно като акт на любов, и да не му отдаде голямо значение. Но тъй като това ще се установи в отношенията им, тя ще забележи тези крайни пристъпи на завист и това няма да и се хареса. Тя може дори да напусне мъжът Скорпион, заради ирационалното му поведение.

Тъй като жената Близнаци има социална календар и живот, който е безумно зает през всеки един ден, тя не ще се грижи много за смущенията във връзката. Тя ще иска да запази графика си, както и да изключи всякакви промени в него, това ще му покаже ексцентричната страна в нея.

Една жена Близнаци ще иска да ви държи зает през цялото време и ще направи усилия за това да имате работа, която се нуждае от внимание или не. Правете нещата, съобразени с нейния график и ще бъдете в нейните бели списъци. Опитай се да я промените или да я убедите да се откаже от нещо свое и тя почти със сигурност ще ви изгони.

Целувка

Така, когато един мъж Скорпион и жена Близнаци се събират заедно, те правят върховна заря, но не поради добри причини. Ревнивата природа на мъжа Скорпион ще достигне нови висоти, когато той вижда неговата жена Близнаци да флиртува безцелно по време на парти.

Той също така ще се опита да ограничи нейната проучвателна природа, но това ще приключи и той ще се нарани, защото жената Близнаци не ще взема поуки от никого, дори и от най-близкият си помощник. Това ще бъде много трудно да се получи, ако една жена Близнаци ще трябва да промени начина си на живот и да стане приспособима, но ако тя не направи това, то тя може да помогне на партньора си да се промени и това да внесе равновесие в отношенията им.

Един мъж Скорпион и жена Близнаци дори няма да споделят едно и също ниво на възбуда и химия в леглото, защото те ще искат различни неща от своите партньори. А жена Близнаци ще изглежда в любовта, като типичен мъж. Въпреки това, мъжът Скорпион ще бъде включен до дълбока степен в отношенията, което ще направи правенето на любов като опит, който ще бъде повече от просто наслаждаване на един на друг физически.

Много разговори и зрелост, в съчетание с толерантност се изискват тази връзка да проработи по най-добрия възможен начин. Ако тази връзка не получи желания размер на грижи, то тя ще се разпадне толкова лесно, колкото е и започнала.

Прочети още:

- какъв е бракът с мъж Скорпион;

- какъв е бракът с жена Близнаци;

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
тарраваленти
тарраваленти
18.01.2015 23:56
Исках да напиша много, но накрая изтрих всичко написано до този момент и ще напиша само това, имах преди време гадже - скорпион...никак не вървеше нищо от връзката, сегашният ми приятел- отново скорпион е всичко това, което съм искала от един мъж, абсолютно всичко...мислих си дори, че е перфектно идеален, което ме караше да се стресна, не е перфектен за щастие! обожавам го!
отплеснах се...мисълта ми беше, че всичко зависи не само от зодията, а и от асцендента, т.е. в зависимост от точния час и минутите на раждане.
В моя случай...всичко е просто като в приказките и за да се впише в живота е "почти идеално".
И двамата много държим на секса и там сме създадени един за друг, харесваме едно и също..което е страхотно и трудно достижимо.
4
0
martins
martins
20.09.2013 17:16
да ви го дам , ако е вярно
2
0
Скорпион Близнашки
Скорпион Близнашки
31.07.2013 12:30
По-голяма тъпотия не бях чел. А вероятно няма и да прочета в скоро време. Други излияния от подобен род поне са интересни за четене :)
3
0
АНИ
АНИ
05.07.2013 19:44
ДА АБСОЛЮТНО ТОЧНО.И АЗ ТАКА МИСЛЯ.ЖЕСТОКО И МНОГО ИСТИНКО ОПРЕДЕЛЕНИЕ И ВЯРНОСТ.
2
0