ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Близнаци и мъж Везни

Връзката между жена Близнаци и мъж Везни

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1521
Флирт

Везните и Близнаците имат общителна природа. А Везни са изключително внимателни към любимите си хора. Това е една от силните страни на това любовно съжителство. Те са склонни да се съгласят със всеки и всичко. Разбирането, което те споделят, не оставя място за думи между тях. Близнаците ще бъдат обляни от дълбоката страст на Везните. Скуката никога няма да засегне съвместимостта на тази любовна връзка, тъй като и двамата са изключително интелектуално развити.

Тази прекрасна двойка споделя много качества и много въображение. Жената Близнаци е много общителна, а мъжът Везни очарователно див. Той е изпълнен със страст и романтичните му природа естествено я забавлява. Силата на съвместимостта между жената Близнаци и мъжът Везни идва от факта, че те зачитат взаимно свободата и никога не стават досадно прилепващи се към партньора си. Единственото нещо, което в тази любовна връзка трябва да се направи, е да се регулира харченето на пари, тъй като и двата знака са много либерални в харченето на пари.

Това ще бъде една социална любовна връзка! И двата въздушни знака обичат да говорят и да се наслаждават на парти и тълпи от хора, така че те никога няма да скучаят, ако бъдат заедно. Единственият потенциален проблем в тази връзка е, че жената Близнаци постоянно променя мнението си. Тъй като мъжът Везни само иска да направи всичко балансирано той просто не може да поддържа темпото и може да стане психически изтощен от усилията си за балансиране.

Връзката между жена Близнаци и мъж Везни

Те ще говорят с часове и мъжът Везни ще използва своя чар и хармоничен подход, за да привлече жената Близнаци на същата страна където е и той, когато нещата станат сериозни. В любовно отношение, това ще бъде съчетание от сърдечно и забавно отношения. И двата знака обичат да флиртуват и сексът ще започне светкавично, но можете да бъдете сигурни, че мъжът Везни ще запази романтиката жива, докато неговата жена Близнаци ще идва със секси игри, за да запази нещата свежи.

Техния интимен живот отразява общите им високо вдъхновяващи личности. Това е една двойка, която най-вероятно изразява любовта си устно, с любовни бележки и шепнейки си сладки неща. Връзката между Близнаци и Везни е забавна и определено има забележителна жизнерадост. Прекрасен брак, деца и щастлив живот завинаги.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
59
411
34
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Христо
Христо
22.03.2016 13:38
Най-доброто съчетание на зодии!Наистина щастлив, успешен брак.
3
1
Кънчо Пехотинец
Кънчо Пехотинец
09.12.2014 18:01
Определено отговаря на истината ;)
4
0
хйк
хйк
09.07.2014 19:13
Супер връзка-сродни души..
4
0
Silviya
Silviya
17.11.2013 20:03
Напълно споделям мнението на човекът, изготвил тази характеристика за съжителството между тези две зодии! :)
9
0
blq blq
blq blq
07.04.2015 23:37
Da taka si e i mn vqrno oste edno syvpadenie s bliznaci i vezni
2
0