ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Овен и мъж Рак

Връзката между жена Овен и мъж Рак

DesislavaDesislava
Новак
17782
Мъж и жена в леглото

Това е изненадващо добра комбинация от двама души, които са готови да бъдат много предани един към друг. И двата знака имат способността да ръководят, което може да се прерасне в проблема - Кой е шефът? Но по-вероятно е те да се ценят един друг и да се грижат дълбоко за благополучието и сигурността на другия. Ако децата са резултат от съюза, те могат да бъдат забележително добри родители.

За жената Овен, да бъде в една връзка с мъж Рак е истинско предизвикателство, но възнаграждаването от това си заслужава пътуването. Въпреки, че и двете лица са зависими един от друг до голяма степен, всеки от тях носи определен урок от живота на преден план, с който подобрява живота на партньора си в настоящето.

Жената Овен ще покаже на мъжа Рак, че постоянството в живота е необходимо, докато мъжът Рак ще покаже на половинка си, че в живота можеш да бъдеш уважаван, във всеки един момент, а не само при най-важните събития.

Мъжът Рак е като всички раци, непроницаем отвън. Въпреки това, след като надникне от вътре му, човек ще разбере, че той е толкова чувствителен, грижовен и внимателен, колкото истински джентълмен. Да се довери на някой е трудно и ако е предаден в любовта или бизнеса, той ще излезе на среща ви по-силен и по-подготвен от всякога. Доверието, обаче не е проблем с жената Овен. Жените, родени под този знак обикновено са много независими и не се нуждаят от външен комфорт.

Когато тези два знака се съберат, те не само внасят много химия в отношенията си, но носят опасността от това тя да се разруши завинаги. По тази причина може би мнозина смятат, че приятелството между жената Овен и мъж Рак трае по-дълго, отколкото интимните взаимоотношения. От това не може да се каже, че пълноценна връзка е нещо невъзможно за тях. Той просто се нуждае от много работа и по-малко напрежение.

Две динамично развиващи се и коренно различни души като Овен и Рак, показват когато са заедно две радикални лица. Тъй като и двамата имат различен мисловен процес и са много практични в природата си, това създава сблъсък от най-различно естество. Когато този сблъсък се разраства без морални задръжки, той причинява провала на връзката.

Ключът към запазване на връзката между мъж Рак и една жена Овен е да се запази една индивидуална, въображаема гранична линия, която другият партньор няма право да пресича. Това ще им помогне да отбележат своите зони и в крайна сметка ще донесе мир в живота и взаимоотношенията им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 11
3 7
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати