ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Козирог и мъж Водолей

Връзката между жена Козирог и мъж Водолей

Жена Козирог и мъж Водолей

Жената Козирог е много индивидуалистична, зряла, разумна и традиционна жена. Тя рядко ще се изправи срещу индивидуалистичен, независим и твърд мъж Водолей.

Жената Козирог ще избегне всички форми на конфронтация с мъжът Водолей и ще живее много традиционен начин на живот, в който тя зачита думите на съпруга си и задълженията над всички останали. Мъжът Водолей и жената Козирог са склонни да образуват страхотна двойка, като потапянето на жената Козирог захранва независимостта на Водолея и свободата му на човек.

Жена Козирог и мъж Водолей

Проблемите в тази връзка възникват, когато безгрижният мъж Водолей очаква традиционната Козирог жена да се справи с промените в настроението му и неговите сексуални фантазии.

Водолеят прекарва времето си във фантазиране, което прави жената Козирог доста подозрителна. Това причинява проблеми и може да работи срещу тях и тяхната връзка. Най-добрият начин за тях да изгладят различията си е да се разберат помежду си.

Друга точка на различие между двата знака могат да бъдат исканията на жената Козирог, които се тълкуват погрешно като постоянно натякване от мъжът Водолей. Например, когато жената Козирог, домакиня и опитомена съпруга предприема инициативи за планиране на срещи и вечери с близките и приятелите им и се обръща към партньора си да се присъедини, той приема това като постоянна натякване и заставяне.

Неговата отчужденост и безгрижен характер, диктуват това, че той трябва да не бъде обвързан с съчетания, графици и задължителни срещи.

Всяка връзка има своите възходи и падения, както и между Водолея мъж и жената Козирог. Решението за това се крие и в двете страни, където с малко количество разбиране и благодарност за нуждите на другия, нещата се подреждат.

Имайки предвид всички негативи в тази връзка, не трябва да се пренебрегват и позитивите, че тези два знака могат и да се разбират. В интимен план, те двамата ще са невероятни партньори като Водолея е всичко, а жената Козирог е посветена да работи усилено за поддържането на мъжа си щастлив.

Съвместимостта е висока, ако става на въпрос за приятелска връзка, а не за любов. Един Водолей мъж има много социални контакти и обществено създание. Той обича купони. Това понякога може да дразни жената Козирог и да я кара да се затваря в себе си и своята природа, а нейната етика да тръгне надолу.

Съвместимостта е справедливо достатъчна за диаграмата на тяхната връзката, ако са готови да правят комплименти помежду си и да забравят болезнеността в своите взаимоотношения. Тази връзка може да понесе уюта на любовта в живота и в тяхното съвместно пътуване.

Рейтинг

5 4
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пенчо
Пенчо
15.07.2013 02:00
много сте зле!!!!!!!!!!!дано никой не ви слуша!!!!копелета долни!@!!!!
6
12