Връзката между жена Овен и мъж Скорпион

Любов

Овен и Скорпион правят една необичайно вълнуваща двойка, в която жената Овен е там, за да предостави много ентусиазъм, а мъжът Скорпион, за да осигури ангажираност в отношенията.

Овните са директни, а Скорпионите са по-заобикалящи в изразяването на любовта си. Освен това Овена има колебания в поведението си, като се има предвид, че Скорпионите са стабилни и обичат стабилното.

Един мъж Скорпион е свръхчовешко същество, с комбинация от страст, интелект и магнетично привличане, което е истинско предизвикателство за да се избегне. Умът му е остър, критичен, предпазлив и скептичен, което го прави уникален и интересен. Той е перфектна картина на воля и стабилност.

Когато се влюби в жената Овен, той дава своята любов и се грижи с цялата страст на този свят, че и на другия. Той е един от екранните любовници и винаги е на страна на своята дама, за да я предпази от жестокия свят. Той е много толерантен и дава на жената Овен пълна свобода да се наслади на своята индивидуалност. Но ако той е натиснат или наранен, той никога не се предава, а чака точния момент, за да отмъсти.

Жената Овен е дефанзивна в поведението и се опитва да защити чувствителния си характер от болки и тревоги. Тя е малко объркан човек, който отговаря с огнена ярост и обикновено не знае как да гаси огъня. Тя има бързо мислене и не може да се води лесно чрез манипулация, това я кара да се възхищава на мъжът Скорпион, който наистина е искрен.

Тя оценява лоялността му и му предоставя страст в отношенията. Понякога мъжът Скорпион може да я види да бъде егоист и да се държи егоистично. Но след като тази жена е поела ангажимент, тя е изключително сантиментална и лоялна по отношение на връзката.

Жената овен прави бързо впечатление на мъжът Скорпион с приятната си чистота, силна смелост и сляпа вяра в любовта. Емоционално тя е на същото ниво на привличане и жизненост, като към нея е мъжът Скорпион. Тя е една от малкото жени, на които Скорпиона е готов да разкрие своята неекспонирана страна.

В действителност той е един от малкото мъже, на които тя позволява да я доминират. Тя носи нов ентусиазъм и промени в живота си, за да го накара да се почувства по-регенериран. Тя дълбоко уважава лоялността на Скорпион от мъжки пол и се чувства сигурна около него, като дава новата си енергия, за да опитат вълнуващи неща в живота си.

Но за да се запази тази връзка един мъж Скорпион, трябва да запази вълнението и да съхрани темпото му, защото един Овен губи интерес бързо, ако връзката е загубила своето вълнение.

Рейтинг

5 15
4 11
3 10
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
кура ми
кура ми
02.04.2015 01:53
да ама не
0
4