ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Овен и мъж Водолей

Връзката между жена Овен и мъж Водолей

DesislavaDesislava
Новак
17795
Връзката между жена Овен и мъж Водолей

Тъй като въздухът влиза в контакт с огъня, той подобрява искрата на огъня, което води до спонтанно привличане между тези два знака. Но и двамата правят невероятна двойка с взаимно доверие и обич.

Един мъж Водолей е един индивид, който следва свой собствен път. Той е малко мрачен, но като цяло може в него да се намери успокоение, щедрост, любов и хумор. Въпреки, че той е страстен в природата си, той дава възможност да го контролират, но от време на време все още може да го намерите непредсказуем, странен и нестандартен. Трудно е да се отървете от него, тъй като той е силно интуитивен, а неговият добър характер е едното нещо, което е харесвано от почти всеки, който е влязъл в контакт с него. Влюбен в жената Овен, той е много щедър любовник. Той е симпатичен на всички и дори може да контролира своите емоционални изблици.

Връзката между жена Овен и мъж Водолей

Жената Овен е импулсивна дама, която обича всички привилегии на една жена, заедно с равенството с мъжете. Тя е много независима и смята за себе си, че може да превъзхожда повечето хора наоколо. Тя има ум и съобразителност и никога не избягва интелектуалците. Когато тя се врече на мъжът Водолей, тя остава напълно отдадена, докато възбудата не се изгуби в отношенията им. Тя се ползва с весел характер и участва във всичките му приключения с общ ентусиазъм.

Жените Овни и мъжете Водолей се разбират изключително добре, когато са заедно, дори много добре. Поради естествената съвместимост, много от тези отношения ще започнат като приятелство и след това ще напреднат в романтичните отношения. И това може да бъде подходящо за мъжът Водолей, но жената Овен наистина трябва да бъде сигурна в чувствата си, преди тя да пресече тази линия, защото това, което тя смята, че е заложба на добър романс често е само заложба на добро приятелство. Това не означава, че жената Овен и мъжът Водолей не може да бъдат привлечени един към друг.

Връзката на Овен и Водолей е много вълнуваща, приключенски настроена и интересна. Те ще се наслаждават на взаимната си компания, тъй като и двамата обичат забавлението и свободата. Въпреки че те споделят едни и същи личностни черти Водолеите се нуждаят от повече пространство, отколкото Овните, което може да предизвика търкане между тях. Водолеят винаги ще подкрепя спонтанността на Овена и на свой редтя ще се възхищава на креативността и новаторските му идеи.

Жената Овен лесно може да се развълнува и наистина и отнема време да се охлади. В противен случай тя е много забавна, любяща и енергична. Един мъж Водолей обича приключенията и нестандартният начини начин на живот, които лесно могат да хипнотизират жената Овен. С редицата си качества, мъжът Водолей ще води динамичния им живот напред. Водолеят не винаги е точен и послушен. Той обича своята свобода и вярва в свободата на жена си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 10
4 5
3 6
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Митя
Митя
03.01.2014 00:28
тя все ми бяга по "тъчлинията"!
13
0