ezine.bg»Статии»Любопитно»Връзката между жена Телец и мъж Везни

Връзката между жена Телец и мъж Везни

Връзката между жена Телец и мъж Везни

Венера е планетата, която има влияние над двата знака. Във физическия облик при Везните понякога се проявяват неустоими трапчинки, а при Телеца- лека цепнатина на брадичката. И двете зодии са надарени с физическа красота и изискан, очарователен вид.

Един мъж Везни е човек със силен интелект и педантично разучаващо чувство за това кое е перфектното решение при настъпили проблеми.

С чаровна усмивка и префинен усет за стил той никога не е лишен от почитателки, особено такива, които искрено се интересуват от него. Той обича тихата и спокойна обстановка, съчетана с всички удобства, които светът може да му осигури.

Мъжът Везни е истински портрет на един господин, който с желанието си за разбирателство и помирение нежно отстъпва пътя пред себе си, за да може любимата жена да премине и да предяви своето изискване.

Той се чувства винаги в хармония и щастлив, когато има връзка, въпреки че това все още не го прави най-ангажираният и постоянен любовник на света.

Жената Телец е една добросърдечна дама с деликатната природа, която може да демонстрира едно впечатляващо ниво на самоконтрол и търпение.

Тя има забележима чувственост и изящество, които я правят божество на женствеността. Докато тя почти винаги е спокойна и хладнокръвна, без да изразява шумно емоциите си, ненадейно може да експлодира със страшна сила заради дълго спотайвано чувство, което да заличи всички официални граници на добрия тон и благоразумието.

Обикновено се радва на чиста и спретната обстановка. С лоялността си в една връзка е наистина впечатляваща и това бива възнаградено от нейния любим с проява на голямо внимание и мил жест.

При жената Телец обикновено отнема дълго време, за да я очароват с ум и да стане за нея интересен даден претендент за сърцето й, но в случай на среща с мъж Везни, тя бързо остава поразена от очарователния му маниер на поведение.

Тази двойка е напълно съвместима, що се отнася за вкуса и естетическите си виждания. Домът на жената Телец е винаги украсен с впечатляващи буйни покривала, в меки цветове, компактни и стилни уреди, красиви мебели с изискан стил, което се високо оценява от мъжа Везни.

Тя винаги може да бъде за него чудесна компания и добър съветник, а той би я обожавал заради това.

Единственото нещо, от което жената Телец трябва да се въздържи, е да показва своята упоритост и избухливост след дълго прикриван гняв.

Тя често е напористо упорита и много силно изразяваща емоцията си, което може да се стори като грубиянство и да отнеме частица от търсения от мъжа Везни образ за любима с подчертано женско и внимателно излъчване.

Когато е в лошо настроение, тази дама трябва добре да наблюдава своя партньор, защото Везните са твърде сензитивни и разпознават всеки малък признак на промяна у хората, на които държат.

Въпреки всичко, с очарователната си усмивка и кадифен глас мъжът Везни винаги може да направи атмосферата по-сговорчива и приятна.

Харизматичният мъж Везни е чудесен партньор за елегантната жена Телец, който цени грацията и дори кокетността у жена си. Той може да се отнася към нея с цялото уважение и възхищение, което една дама заслужава и да я глези с гурме вечери.

Мъжът Везни отдава най-голямо значение на това да се запази добрият тон в любовта и обикновено не проявява егото си, докато му се налага да спори с жената до себе си.

Жената Телец обикновено не е особено възхитена от явните прояви на пасивна привързаност, която той непременно би имал, искайки от него да изразява с повече романтични действия чувствата си, вместо само с думи.

Единствената пречка между тях може да бъде, че той има тенденция да бъде прекалено мързелив в определени моменти, за да почисти, например, след себе си в банята или в кухнята, както и да изостави по средата някакъв започнат проект.

Ако жената Телец наистина се грижи за него с известна майчинска всеотдайност, е малко вероятно някога да се разделят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 3
3 8
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
K***l
K***l
27.06.2015 14:57
"Ако жената Телец наистина се грижи за него с известна майчинска всеотдайност, е малко вероятно някога да се разделят." - значи аз пак съм успял да сторя невъжможното :D
1
0
Светлина
Светлина
20.07.2014 14:46
Връзката между жена Телец и мъж Везни е сакрална, тя е взривяващо емоционална, поради силата на характера и интелекта на двете зодии. Любовта между тях е като поезия, като нежна музика, защото и двамата са романтици. Разбират се перфектно, дори на интонационно ниво. Родени са да бъдат заедно, защото се допълват, но едновременно с това се и дообогатяват. Но... съвместното им съжителство като брачни половинки е поставено на кантар, именно поради силата на характера и на двете зодии. Макар жената Телец да е по-отстъпчива в даден момент, тя никога няма да забрави "отклонението" на мъжа Везни от нейните представи за перфектен мъж, а именно: неучастието му в домакинските задължения, пословичната му нервност и острота, с която посреща проблемите, чието разрешаване не зависят от него. И макар да е добър родител, често мъжът Везна не е такъв съпруг- фантазиите му често хвърчат в друга реалност, от която черпи заряд за своята емоционална извисеност. И така измества обекта на своите чувства, защото трудно (макар и неотсътпчиво)решава кое е правилно. Но веднъж взел решение, не се връща назад. За добро или за лошо. Докато жената Телец е слонна да прощава, макар и да не забравя.
5
1
9
9
09.07.2014 19:07
Нищо не си разбрала от тази си връзка,а Везните трябва много бързо да бягат от Телец,както и обратното.Нищо общо нямате освен,че сте хора...
6
6
dandria
dandria
12.08.2013 01:21
само да не се забравя, че жената телец съвсем не държи на скъпите вечери, влюби ли се тя държи на мъжът до нея, но за съжаление мъжът везни не е готов на такава връзка, за него изневярата е като въздуха, а задълбочат ли се нещата него дим да го няма.
8
12